Nba speltips 15/1: Slappa försvar bjuder på poängfest

Godkväll basketfans! Vi går in i en galen period i nba säsongen. Magic slår Celtics och Rockets dagen efter, Suns slår Nuggets och skrällarna avlöser varandra. Något som är påtagligt är hur många lag får ”skador” på sina spelare denna period. Det är inte långt kvar till Allstarmatchen och en del märkliga resultat är följden av att man väljer att vila vissa spelare. Jag tycker mig hittat en fin dubbel där jag tror mer på poängfest än tight försvar. Haka på!

Houston Rockets – Memphis Grizzlies

Någon som fortsätter imponera är James Harden som trots den märkliga förlusten senast mot Magic ändå stod för en egen poängfest med 38 poäng, 12 assist och 9 rebounds. MVP kandidaten får här möjligheten att glänsa igen fast inför hemmafansen. Dock saknas fortfarande Paul och Gordon men även Capela står på skadelistan till detta möte. Visst bidrar Capela med en del poäng framåt men det är framförallt i försvaret han kommer saknas. Detta öppnar upp för Grizzlies som lyckades med att få lag att sakta ner till deras tempo på hemmaplan men borta har man tvingats upp i tempo. Man vet att det kommer krävas runt 100 poäng för att överhuvudtaget ha en chans här och med Capela borta som rensar under hemmakorg så faller lotten på den betydligt mer foulbenägna Nene. Det skulle alltså inte alls förvåna om mycket poäng kommer från frikastlinjen i denna match. Harden är dessutom bäst i ligan på att skaffa sig frikast. Över 205 poäng i matchen till 1,72 är taget.

Utah Jazz – Detroit Pistons

Pistons överraskade senast med en vinst över Clippers på bortaplan. Griffin stod för 44 poäng och såg ut som sitt gamla jag. Jazz har rejäla skadebekymmer vilket öppnar upp för Pistons återigen. Pistons har klivit över linan de senaste 5 matcherna och Jazz i 4 av lagets 5 senaste. Förra mötet lagen emellan slutade med 215 poäng och denna gång ser jag Pistons som i bättre slag för dagen än senast. Även här spelar jag över 205 poäng till 1,71. Jag ser som sagt större chans till poängfest än tight försvarsspel i dessa matcher och linorna är lågt satta. Denna dubbel ger 2,94x degen och jag investerar 4 units. Lycka till vid rygg.

✅ Capela saknas för Rockets, klart avbräck i försvaret

✅ Både Jazz och Detroit har spelat poängrika matcher senaste tiden

✅ Harden själv sprutar in poäng

⚠️ Januari verkar vara de märkliga resultatens månad

Speltips: Dubbel där båda matcherna slutar över 205 poäng @2,94

Units: 4

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba speltips 15/1: Slappa försvar bjuder på poängfest till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades