NBA Speltips 14/4: Slutspelstrippel i öppningsomgången

Goddag Spelvänner! Ännu ett tips här på hemsidan gick in när Svitavy vann med 13 poäng och linan på -6 poäng kunde kasseras in. Ikväll börjar nba slutspelet och som jag längtat efter detta. Det känns som att fler lag kan blanda sig i finalserien än på många år. Denna öppningsomgången så tror jag starkt på hemmalagen och har knåpat ihop en slutspelstrippel till 3,41x insatsen. Haka på!

Match 1: Golden State Warriors – San Antonio Spurs

Golden state drabbades av skadebekymmer innan slutspelet och Curry är fortsatt skadad inför detta möte. En lika viktig spelare fattas dock för Spurs i Leonard. När Golden State kan ställa Durant, Green och Thompson på banan så är man fortfarande ett väldigt bra lag. Att Curry fattas är inget plötsligt avbräck utan tränare Kerr har kunnat förberedda taktiken kring detta. På hemmaplan är man galet starka och jag tror Durant blir planens gigant ikväll. Jag väljer dock att ta en lägre lina. Dels för att jag kör en trippel och dels för att jag anser linan vara lite högt satt. -4 poäng till 1,43 blir spelet på Golden State.

Match 2: Toronto Raptors – Washington Wizards

Det mycket hemmastarka Raptors tar emot Wizards som jobbat kring Walls frånvaro större delen av säsongen. Man avslutade säsongen på ett negativt sätt och halkade ner ett par placeringar men klarade ändå slutspelsplats. Jag tror dock knappast att man ville ha Raptors med hemmaplansfördel som motstånd. DeRozan gör en helt magnifik säsong och jag tror Raptors bara vinner här. Risken är tom stor för en 4-0 svepning i denna serien. Dock har Raptors en ful ovana att släppa stora ledningar och bara kontrollera matcher till vinst så jag spelar även här -4 poäng till Raptors till 1,43.

Match 3: Philadelphia 76ers – Miami Heat

Philly är äntligen i slutspel efter flera års frånvaro. Man är det dessutom med ett riktigt bra lag. Lagets stjärna Embiid är dock skadad och det är såkkart ett stort avbräck. Jag ser dock Heat som det perfekta motståndet för Philly i väntan på Embiids återkomst. Man är riktigt heta och har hela 16 raka vinster. Reddick, Covington och Saric gör det riktigt bra och att Dragic i Heat ska behöva dra hela lasset själv här iom att Waiters fortfarande är skadad ser jag som en för mäktig uppgift mot Phillys trio. Jag spelar därför Philly -4 poäng till 1,67. Denna Slutspelstrippel ger 3,41x pengarna. Lycka till vid rygg.

Speltips: trippel @3,41

Units: 5

Spelstopp: 21:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 14/4: Slutspelstrippel i öppningsomgången till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades