NBA Speltips 14/3: Trio med Pelicans som grundidé

Godkväll alla Basketsugna! Gårdagen blev jackpot när både trippeln och singeln satt. Formen är kanon just nu och inatt har jag haft hela 11 matcher att leta ut en härlig trio ifrån. 5x degen är vad vi erbjuds denna afton och jag hoppas självklart att vi får segerjubla ännu en gång. Grundidén till nattens spel blir Pelicans. Haka på!

Matcherna

Chicago Bulls tar emot LA Clippers. Clippers måste fortsätta leverera för att hålla sig kvar bland slutspelsplatserna. Man har 4 vinster på lagets 5 senaste matcher och har vunnit de 4 senaste mötena mot Bulls. Bulls har 3 vinster på lagets 5 senaste matcher men vinsterna har kommit mot svagt motstånd och mot ett hungrigt Clippers bör man få svårt här. Jag spelar Clippers -3,5 poäng till 1,57.

Andra matchen jag valt att spela på är mötet mellan Phoenix Suns – Cleveland Cavaliers. Här tänker jag spela att det blir under 231 poäng i matchen. Lagen har bara gått över den linan 1 gång på 20 möten! Jag spelar UNDER 231 poäng till 1,84. Skador på Love och Thompson stärker ytterligare valet av spel.

Tredje och sista matchen jag valt att spela på är den mellan New Orleans Pelicans och Charlotte Hornets. Anthony Davies fortsätter att briljera och här ser uppgiften lämplig ut att kunna studsa tillbaka till vinnarspåret. Man slog Charlotte borta och Hornets har 3 raka bortaförluster. Jag spelar Pelicans -3,5 poäng till 1,71x insatsen och detta blir även nattens singel. Lycka till vid rygg.

Speltips 1: Trio @4,99

Speltips 2: Pelicans -3,5 poäng @1,71

Units: Trio 3, singel 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

 

 

 

Tipsa om NBA Speltips 14/3: Trio med Pelicans som grundidé till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades