NBA Speltips 14/2: Två singlar till fina odds

Godkväll Spelvänner! Gårdagen blev en succé när Idén på Pelicans bara var helrätt. 15 poängs skillnad gjorde att vi kunde segla in vinsten komfortabelt till det fina oddset på 2,15. Inatt har jag tänkt spela 2 singlar. Jag väljer sida i matchen mellan Minnesota Timberwolves – Houston Rockets och OKC – Cavs. Haka på!

Match 1: Minnesota Timberwolves – Houston Rockets

Hemmastarka Timberwolves tar emot NBAs hetaste lag just nu i Houston Rockets. Twolves har varit riktigt bra på sin hemmaarena denna säsong men bortaspelet hackar en hel del. Man ligger på en 4e plats i Western Conference. Man har 3 vinster på senaste 5 matcherna och de är bara hemma man vunnit. Faktum är att man vunnit 13 raka hemmamatcher. Det är här folk blir tveksamma på denna match. Faktum är att man haft flytet att möta många av de bättre lagen när de varit b2b så vinstraden ser vid en första anblick bättre ut än vad den faktiskt är. Ovanför sig i tabellen på 2a platsen ligger alltså Rockets med 8 raka vinster bara 0,5 matcher bakom Golden State. Båda lagen kommer med 1 dags vila inför detta möte och startfemmorna intakta. Jag väljer sida här och singlar Rockets -2,5p  till 1,91.

Match 2: OKC Thunder – Cleveland Cavaliers

OKC har haft skadebekymmer på sina 2 viktigaste pjäser Westbrook och Anthony. Båda har inte spelat på ett par matcher och står som GTD inför detta möte. Cleveland fick en galen nytändning när man släppte Isaiah Thomas och värvade in ett par nya spelare. Man klippte Boston Celtics med hela 22 poäng senast och detta var nog bränslet Lebron Behövde. Ett nytänt Cavs är inte roligt för något lag att möta och ett OKC med skador på sina 2 viktigaste spelare tror jag kan få det riktigt jobbigt även om de båda skulle komma till spel. Jag spelar den raka 2an till 2,10. Lycka till vid rygg!

Speltips 1: Rockets -2,5 poäng @1,91

Speltips 2: Cleveland Cavaliers rak 2a @2,10

Spelstopp: 02:00

Units: 6 på båda

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 14/2: Två singlar till fina odds till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades