NBA Speltips 14/1: Miami Heat blir grundidén

Härlig Söndag Spelvänner! Reken på OKC igår satt ju klockrent när Hornets tillslut inte orkade mer. Idag bjuds vi återigen på NBA basket på vettiga tider och sen rullar nattens matcher igång igen. Miami Heat får mitt grundtips idag men jag kommer även prova en dubbel. Haka på!

Match 1: Miami Heat – Milwaukee Bucks

Glödheta Heat gör allting rätt just nu. Trots stor rotation i laget pga skador så har man hittat sätt att vinna matcher på.  Man har 6 raka vinster, däribland mot lag som Raptors och Pacers. En stor bidragande orsak till lagets flyt just nu stavas Goran Dragic. Han har helt enkelt varit fenomenal senaste matcherna. Bucks har 2 vinster på 5 senaste och även om Giannis spelar bra så hackar maskineriet en aning. Senaste 2 mötena inbördes har Miami vunnit och jag tror man gör det idag också. Jag spelar den raka 1an till 1,76.

Match 2: New York Knicks – New Orleans Pelicans

Knicks knackar det rejält i maskineriet för och man har 1 vinst på 5 senaste matcherna trots att skadeläget i laget ser bra ut. Man tar idag emot Pelicans med Cousins, Rondo, Holiday men framförallt Davis klara för start. Pelicans har vunnit 3 av lagets 5 senaste matcher och senast mot Portland var en klar indikation på att laget börjar hitta en annan rytm i sitt spel. Jag väljer att spela den raka 2an till 1,80.

Speltips 1: Singel, Miami Heat rak 1a @1,76

Speltips 2: Dubbel, Miami Heat rak 1a och New Orleans Pelicans rak 2a @3,18

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: 10Bet som erbjuder alla nya kunder 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr exklusivt via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 14/1: Miami Heat blir grundidén till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades