NBA Speltips 13/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers

Dags för final i Eastern Conference mellan Boston Celtics och Cleveland Cavaliers. Bolagen har svårt att bestämma sig om vem som är favorit här. Jag tar dock sikte på ett annat spel som jag anser är bra värde på. Häng med.

Matchen

Cavs svepte självaste Raptors med 4-0 i matcher. Otroligt imponerande och Lebron James ser riktigt vass ut. Kevin Love höjde sin skottprocent markant under serien mot Raptors. Han noterades flera matcher till över 50% satta skott. Boston som klarat sig hela vägen hit utan storstjärnor som Irving och Hayward har förlitat sig på unga killar som Brown, Rozier och Tatum. Man har verkligen fått ihop Celtics som en enhet och ”gamlingen” Horford har bidragit med ett stort lugn till truppen. samtidigt har han levererat på en hög nivå själv. Vad som dock är utmärkande är att Celtics som är kända för sitt försvarsspel släppte in över 100 poäng i 4 av 5 matcher mot Philly. Man gjorde ju som bekant mer poäng på egen hand i just 4 av 5 av dessa matcher.

Nu möter man ett Cavs som vet om att deras försvar inte är mycket att skryta över och som måste leverera framåt istället för att vinna matcher. Cavaliers gjorde även dom över 100 poäng per match mot Raptors som också är ett försvarsstarkt lag. Jag tror Lebron går för knock direkt i detta möte och tempot kommer bli högt. När Celtics haft hemmaplan har lagen klivit över linan på 204,5 poäng i 4 av 5 senaste inbördes mötena. Jag tror man knäcker den linan ikväll igen så jag spelar över 204,5 poäng till 1,91. Lycka till vid rygg.

✅ Lagen har gått över linan 4 av 5 senaste matcherna i Boston.

✅ Båda lagen kommer tända till max. Borgar för högt tempo.

✅ Båda lagen kommer från poängrika semifinaler

⚠ Finalnerver kan få skyttet att låsa sig

Speltips: Över 204,5 poäng @1,91

Units: 7

Spelstopp: 21:30

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 13/5: Boston Celtics – Cleveland Cavaliers till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades