NBA Speltips 13/3: Portland blir grundidén i nattens trippel

Godkväll Spelvänner! Golden State blev gårdagens besvikelse. Klay Thompson brände 3a efter 3a i en tight match mot Twolves. Väldigt synd när idén på Bulls var helrätt. Philly ordnade dock lite plåster på såren för den brända dubbeln och fixade enkelt linan på -4p till 1,71x insatsen. Inatt går vi vidare med Portland som grundidé i en trippel. Häng med!

Matcherna

Första matchen ut på nattens trippel är hopplöst dåliga Memphis Grizzlies mot Milwaukee Bucks. Giannis och Co slåss för att hålla sig kvar bland lagen som går till slutspel och då måste ett skadedrabbat Grizzlies med endast 1 vinst på lagets senaste 20 matcher vara en perfekt uppgift. Jag spelar Bucks -5 poäng till 1,62.

Andra matchen är mötet mellan OKC och Sacramento Kings. Även om OKC brukar vinna dessa möten så gör man det sällan med stora siffror. På lagens 5 senaste möten har man bara vunnit med 2 siffrigt 1 gång och då med just 16 poäng. Jag spelar därför Kings +16 poäng till 1,50.

Nattens 3e match blir mötet mellan Portland och Miami Heat. Portland är i galet bra slag för stunden med 9 raka vinster. Inbördes har man vunnit 4 senaste mötena med Miami. Heat har dessutom 7 raka förluster på bortaplan. Med Wade, Waiters och Whiteside på skadelistan tror jag man får det väldigt tufft mot Portland. Här spelar jag Portland -5 poäng till 1,76. Jag spelar även denna match som nattens singel. Portland har fått 1 dags längre vila inför detta mötet och har en skadefri trupp. Lycka till vid rygg.

Speltips 1: Trippel @ 4,27

Speltips 2: Singel Portland -5 poäng @1,76

Units: Trippel- 4 Units, Singel 7 units

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Tipsa om NBA Speltips 13/3: Portland blir grundidén i nattens trippel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades