NBA Speltips 13/3: Portland blir grundidén i nattens trippel

Godkväll Spelvänner! Golden State blev gårdagens besvikelse. Klay Thompson brände 3a efter 3a i en tight match mot Twolves. Väldigt synd när idén på Bulls var helrätt. Philly ordnade dock lite plåster på såren för den brända dubbeln och fixade enkelt linan på -4p till 1,71x insatsen. Inatt går vi vidare med Portland som grundidé i en trippel. Häng med!

Matcherna

Första matchen ut på nattens trippel är hopplöst dåliga Memphis Grizzlies mot Milwaukee Bucks. Giannis och Co slåss för att hålla sig kvar bland lagen som går till slutspel och då måste ett skadedrabbat Grizzlies med endast 1 vinst på lagets senaste 20 matcher vara en perfekt uppgift. Jag spelar Bucks -5 poäng till 1,62.

Andra matchen är mötet mellan OKC och Sacramento Kings. Även om OKC brukar vinna dessa möten så gör man det sällan med stora siffror. På lagens 5 senaste möten har man bara vunnit med 2 siffrigt 1 gång och då med just 16 poäng. Jag spelar därför Kings +16 poäng till 1,50.

Nattens 3e match blir mötet mellan Portland och Miami Heat. Portland är i galet bra slag för stunden med 9 raka vinster. Inbördes har man vunnit 4 senaste mötena med Miami. Heat har dessutom 7 raka förluster på bortaplan. Med Wade, Waiters och Whiteside på skadelistan tror jag man får det väldigt tufft mot Portland. Här spelar jag Portland -5 poäng till 1,76. Jag spelar även denna match som nattens singel. Portland har fått 1 dags längre vila inför detta mötet och har en skadefri trupp. Lycka till vid rygg.

Speltips 1: Trippel @ 4,27

Speltips 2: Singel Portland -5 poäng @1,76

Units: Trippel- 4 Units, Singel 7 units

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.