NBA Speltips 13/1: Detroit Pistons – New Orleans Pelicans

Godkväll Spelvänner! Gårdagen var nåt fruktansvärt irriterande när Raptors gjorde jobbet i dubbeln och vann med 20 poäng. Kvar var Pistons att slå sistaplacerade Hawks men man stod för en rakt igenom urusel insats och förlorade trots att man tog en 6 poängs ledning i fjärde Quartern. Detta ska vi ta tillvara på och jag tänker gå emot bolagens oddssättare i matchen mellan Detroit Pistons och New Orleans Pelicans. Haka på!

Matchen

Pistons vann 5 raka efter att Blake Griffin anslöt till laget. Sen kom förlust mot både Griffins gamla klubb LA Clippers och igår mot Atlanta Hawks. Mycket av problemen man nu upplever tilldelar jag endast 1 person, tränaren Sam Van Gundy. Likt en tjurskallig gubbe vägrar han ändra spelet även om han ser att det hackar för hans lag. Man spelade 21:30 igår och spelar alltså match igen inatt kl 01. Inte mycket till vila alltså. När man dessutom ser att Van Gundy väljer att spela samma startfemma idag igen trots katastrofala insatser från Ish Smith och Stanley Johnson så anser jag att teorin om tjurskallig gubbe stämmer ännu mer. Man byter till sig en av NBAs bästa spelare under korg (Griffin) men sätter honom som 3poängsskytt där han faktiskt inte har några vidare siffror.

Pelicans har däremot Anthony Davis som bara öser in poäng för sitt lag. Man har behövt några matcher på sig att anpassa spelet efter att lagets big man Cousins blev långtidsskadad men nu har man Mirotic att täcka upp hans plats. Pels ligger på 8e plats i Western och kommer slåss för sin slutspelsplats. Man spelade vid midnatt den 10e till 11e och har alltså i princip 1 hel dags längre vila än Pistons här. Inbördes har Pelicans vunnit detta möte i 4 av de 5 senaste matcherna. Jag är övertygad om att Pistons och Van Gundy kommer köra på exakt samma spår som igår, inget pekar på nåt annat och sen stå som en fågelholk efter matchen och undra vad som hände. Jag spelar den raka 2an på Pelicans till 2,15x degen och investerar 7 units. Lycka till vid rygg.

Speltips: Pelicans rak 2a @2,15

Units: 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 13/1: Detroit Pistons – New Orleans Pelicans till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades