NBA Speltips 13/1: Charlotte Hornets – OKC Thunder

Tjenare Spelvänner! Idag bjuds vi på NBA basket på vettiga tider för oss i Svea rike. Kl 20:00 drar actionen igång men jag har valt att lägga fokus på matchen mellan Charlotte Hornets mot OKC Thunder som börjar kl 23:00. Haka på!

Matchen

Hornets spelade natten till idag då man hemmaslog Utah Jazz i en tuff match med 99-88. Matchen var jämn upp till 76-76 men Charlotte kunde dra ifrån på slutet. OKC spelade senast mot hemmastarka Minnesota Timberwolves den 11/1. Man var back-to-back den matchen och fick se sig besegrade med 104-88. Idag kommer man utvilade och möter ett lag som blandat och gett senaste tiden. Charlotte har 3 vinster på 5 senaste matcherna medans OKC har 2 vinster på 5 senaste. Kollar man resultatraden inbördes så är den inte smickrande för OKC. Senaste 5 mötena har Charlotte vunnit men kollar man istället statistiken från när Charlotte haft hemmaplan så har OKC ett övertag med 4-1.

Analys

Charlotte har alltså inte ens fått 1 dygns vila inför denna match och tränaren har gått ut och sagt att bänkspelarna kommer få mer speltid denna match. OKC med Westbrook, Carmelo och George som alla är toppspelare måste ta dessa tillfällen att leverera. Westbrook försökte bära laget på egen hand senast och skällde ut laget efteråt. Jag tror Westbrook kommer leverera på absolut toppnivå igen och att resten av laget tar tillfället i akt när man nu möter ett Charlotte med trötta ben och som dessutom kommer värva in bänken mer än vanligt. Jag spelar OKC -2 poäng till 1,92 på 10Bet.

Speltips: OKC -2 poäng @1,92

Spelstopp: 23:00

Spelbolag: 10Bet, alla nya kunder får 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

Tipsa om NBA Speltips 13/1: Charlotte Hornets – OKC Thunder till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades