Nba Speltips 12/1: Washington Wizards – Milwaukee Bucks

Godkväll basketfans! Dags att hoppa in på vinnarspåret igen efter två väldigt tuffa förluster. Spurs oförklarliga plattmatch mot Grizzlies blir än mer märklig när man mäktar med att slå OKC dagen efter som backtoback och med 2 övertider. Inatt går jag på ren styrka och har ett fint lir mellan Wizards och Bucks. Haka på!

Bucks har seglat upp som ledare av Eastern Conference och basketen detta lag producerar med Giannis the Greek freak Antetokounmpo i spetsen är en fröjd att se. Man kommer utvilade till denna match och har en skön känsla i truppen efter att ha slagit både Jazz och Rockets. Giannis är så självskriven i kommande Allstarmatchen men man har andra spelare som producerar på en sådan nivå att man undrar om inte Bucks förtjänar att få skicka ännu en spelare. Brogdon, Middleton, Bledsoe och Lopez matchar upp Giannis på ett strålande sätt och man ser ingen tendens att detta lag skulle vara nöjda med något annat än att möta Raptors i en Eastern Finals.

Jag har länge pratat om Wizards avsaknad av hjärta i sitt spel. Visst vann man senast mot Philly när lagen mötte varandra 2 gånger på lika många dagar men annars ser det riktigt segt ut i Wizards. Wall, Howard och Morris fortsatt borta och mot Easterns bästa lag ska man inte ha mycket till chans. Det är för mycket som klickar i Bucks just nu.

Jag tycker linan på över/under marknaden är satt högt här. Lagen har inte klivit över linan på 230,5 poäng på de senaste 10 mötena. Jag väljer därför att spela att Bucks vinner och matchen slutar under 230,5 poäng till fina 2,85x degen. Stort lycka till vid rygg.

✅ Bucks är i en fantastisk form

✅ Inget lag är backtoback

✅ Man har inte klivit över linan på 230,5 poäng inbördes på de 10 senaste mötena

⚠️ Wizards vann mot Philly senast, kan det ge någon effekt?

Speltips: Bucks vinner och matchen slutar under 230,5 poäng @2,85

Units: 3

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.