Nba Speltips 12/1: Washington Wizards – Milwaukee Bucks

Godkväll basketfans! Dags att hoppa in på vinnarspåret igen efter två väldigt tuffa förluster. Spurs oförklarliga plattmatch mot Grizzlies blir än mer märklig när man mäktar med att slå OKC dagen efter som backtoback och med 2 övertider. Inatt går jag på ren styrka och har ett fint lir mellan Wizards och Bucks. Haka på!

Bucks har seglat upp som ledare av Eastern Conference och basketen detta lag producerar med Giannis the Greek freak Antetokounmpo i spetsen är en fröjd att se. Man kommer utvilade till denna match och har en skön känsla i truppen efter att ha slagit både Jazz och Rockets. Giannis är så självskriven i kommande Allstarmatchen men man har andra spelare som producerar på en sådan nivå att man undrar om inte Bucks förtjänar att få skicka ännu en spelare. Brogdon, Middleton, Bledsoe och Lopez matchar upp Giannis på ett strålande sätt och man ser ingen tendens att detta lag skulle vara nöjda med något annat än att möta Raptors i en Eastern Finals.

Jag har länge pratat om Wizards avsaknad av hjärta i sitt spel. Visst vann man senast mot Philly när lagen mötte varandra 2 gånger på lika många dagar men annars ser det riktigt segt ut i Wizards. Wall, Howard och Morris fortsatt borta och mot Easterns bästa lag ska man inte ha mycket till chans. Det är för mycket som klickar i Bucks just nu.

Jag tycker linan på över/under marknaden är satt högt här. Lagen har inte klivit över linan på 230,5 poäng på de senaste 10 mötena. Jag väljer därför att spela att Bucks vinner och matchen slutar under 230,5 poäng till fina 2,85x degen. Stort lycka till vid rygg.

✅ Bucks är i en fantastisk form

✅ Inget lag är backtoback

✅ Man har inte klivit över linan på 230,5 poäng inbördes på de 10 senaste mötena

⚠️ Wizards vann mot Philly senast, kan det ge någon effekt?

Speltips: Bucks vinner och matchen slutar under 230,5 poäng @2,85

Units: 3

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: Unibet, 200% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om Nba Speltips 12/1: Washington Wizards – Milwaukee Bucks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades