NBA Speltips 12/1: Dubbel stavas med C!

Godkväll Spelvänner! Gårdagens NBA rek smakade mumma när Timberwolves ordnade klirr i kassan. Inatt har jag vaskat fram en dubbel med lagen som börjar på C. Det är Cavaliers och Clippers jag har i åtanke. Kolla in det här!

Match 1: Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers

Raptors föll senast mot Miami Heat med 89-90 och såg inte alls bra ut i offensiven. Inför dagens möte med LeBron James Cavaliers så är Ibaka skadad och viktige Kyle Lowry ser inte ut att komma till spel efter att ha landat på svanskotan i en duell. Rose och Shumpert har fattats länge för Cavs och man har ställt om från det för längesen. Cavs har vunnit 5 senaste mötena lagen emellan och då har Raptors haft hemmaplan de senaste 3. Inför dagens möte har dessutom Cavs 1 dags längre vila än Raptors. Jag spelar den raka 2an till 1,64.

Match 2: Sacramento Kings – L.A Clippers

Clippers slog Golden state warriors med hela 19 poäng igår och bjöd på bländande spel. Under dagen har oddset droppat en del på Clippers för det ryktas om att lagets stora stjärna Blake Griffith gör comeback denna match efter en långtidsskada. Även lagets playmaker Teodosic ser ut att bli aktuell för spel. Alltså gör faktumet att laget spelar back to back inte så mycket då detta bör ge tändvätska och 2 fräscha startspelare kommer tillbaka. Man möter dessutom ett Sacramento som bara har 1 vinst på 5 senaste och förlorade med 13 poäng senast mot Lakers. Inbördes har Clippers vunnit senaste 4 mötena. Jag spelar den raka 2an till 1,90.

Speltips: Dubbel, Cavs och Clippers att vinna @3,14

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: 10Bet, alla nya kunder får 100% bonus, sätt in 2000kr spela för 4000kr via denna länk

 

 

Tipsa om NBA Speltips 12/1: Dubbel stavas med C! till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades