NBA Speltips 11/3: Chicago och Golden State fixar biffen

God söndag Spelvänner! Efter en dundrande fest igår för min bror så kan denna söndag inte bli bättre. Nba basket hela kvällen med start redan kl 18:30. Senaste dagarna har också genererat en hel del vinster och planen är självklart att fortsätta på det spåret. Idag tänker jag spela på Chicago Bulls och Golden State. Haka på!

Matcherna

Bottenlaget Atlanta Hawks som huserar på en 14e plats i Eastern tar emot Bulls som ligger 12a. Hawks har skadebekymmer på många spelare och några av dom kommer spela halvskadade. Bulls däremot har vunnit säsongens 2 tidigare möten med Hawks och kommer med endast Zipser på skadelistan. Man är i grunden ett bättre lag än Hawks och uppgiften ser lämplig ut här att kunna vända den usla bortastatistiken man haft senaste tiden. Jag spelar den raka 2an här till 2,20.

Från bottenmöte till toppmötet mellan Minnesota TWolves och Golden State Warriors. Warriors är fortfarande utan Curry men Timberwolves saknar Butler. Varje lag har alltså varsin viktig spelare borta. Golden State förlorade senast mot Portland men dom är i en helt annan form än Minnesota för tillfället. Twolves har 3 raka förluster och jag tror att Golden State helt enkelt inte förlorar 2 i rad. Man har trots allt så många fler pjäser än Curry som levererar. Durant gjorde 40 poäng i lagets senaste match och jag tror han kliver fram här som ledare i Currys frånvaro. När Rockets dessutom förlorade mot Raptors så kan man knappa in i kampen om förstaplatsen. En chans jag tror Golden State tar. Jag spelar Golden State -3,5 poäng till 1,71. Lycka till vid rygg.

Speltips: Chicago rak 2a och Golden State -3,5p i en dubbel @3,78

Units: 6

Spelstopp: 20:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 11/3: Chicago och Golden State fixar biffen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades