NBA Speltips 11/2: Detroit och Toronto i en dubbel

God Söndag bettingvänner! Idag bjuds vi på tidiga matcher i nba som fortsätter in på natten. Jag har kollat in en dubbel bland dom tidiga matcherna och tänker hoppa över handikappspelen och lira raka tecken. 8 units investeras på Detroit Pistons och Toronto Raptors ikväll. Haka på!

Match 1: Charlotte Hornets – Toronto Raptors

Hornets har 3 raka förluster inför kvällens möte och största bidragande orsaken har varit skyttet som inte stämt alls senaste perioden. Jätten Howard missar de enklaste lay ups under korg och 3 poängsskyttet har varit hela 8% under säsongssnittet. Här möter man ett hett Raptors som kommer med 4 raka vinster i ryggen och bla en 20 poängsvinst mot Boston. Inbördes har Raptors vunnit båda mötena med Hornets denna säsongen. 1 hemma och 1 borta. Hornets är dessutom b2b medans Raptors har fått 1 dags vila. Jag spelar den raka 2an på Raptors till 1,60.

Match 2: Atlanta Hawks – Detroit Pistons

Atlanta ligger sist i Eastern Conference medans Detroit har målet klart. Ta sig till slutspel. Förlusten senast mot Clippers var ett bakslag och innan dess hade man 5 raka vinster. Ska man ta sig till slutspelet så måste man vinna en sån här match mot ett avhängt Hawks. Förutsättningarna ser bra ut då Detroit vunnit senaste 4 mötena inbördes och Hawks kommer med 2 raka förluster inför detta möte. Jag tror Pistons studsar tillbaka här där båda lagen är b2b. Jag spelar den raka 2an på Pistons till 1,60.

Lycka till vid rygg!

Speltips: Raptors och Detroit i en dubbel @2,57

Units: 8

Spelstopp: 19:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Tipsa om NBA Speltips 11/2: Detroit och Toronto i en dubbel till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades