NBA Speltips 10/5: Boston Celtics – Philadelphia 76ers (MAXBET)

Godkväll basketfans! Igår gick spelet på att Capela skulle göra mer än 2,5 blocks in till fina 2,20. Tyvärr ville Utah avsluta säsongen med en meningslös 2 poängare som gjorde att Rockets vann med 10 poäng och spelet på Rockets -10,5 gick alltså om intet på 1 usel poäng. Inatt är det dags för ett maxbet i matchen mellan Boston Celtics och Philadelphia 76ers. Haka på!

Matchen

Boston leder denna matchserie med 3-1 efter att Philly 76ers kunde ta sista livlinan senast och vinna hemma. Inatt får alltså Celtics möjligheten att slå ut sina långtidsrivaler inför sina hemmafans i Boston. Arenan lär koka och efter att Embiid häcklat Terry Rozier på presskonferensen efter matchen senast så lär Scary Terry ta med sitt A-game till nattens match.

En av Bostons styrkor denna säsong är som bekant att man trots skador på både Irving och Hayward lyckats leverera strålande basket och spelat ett ytterst disciplinerat försvarsspel. Bolagen har gång på gång rankat Boston som underdogs och man har således fått fina odds som kunnat spelas in på dom stora delar av säsongen. Att vi får hela 1,97x pengarna på ett lag som leder matchserien med 3-1 och har läge att avgöra på hemmaplan med endast ett handikapp på -1,5 poäng måste synas med ett maxbet. Lycka till vid rygg!

✅ hemmaplan och chans att avancera till Eastern finals

✅ Samma startfemma som startat hela slutspelet

✅ Philly har bara vunnit här 1 gång sen 2014

⚠ Övertändning kan leda till onödiga fouls

⚠ Ett Maxbet är inte detsamma som garanterad vinst, spela efter vad plånboken tillåter.

Spelförslag: Boston Celtics -1,5 poäng @1,97

Units: 10/10

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 10/5: Boston Celtics – Philadelphia 76ers (MAXBET) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades