NBA Speltips 10/3: Stormötet och 37 oddsare

Godkväll Bettingvänner! Man kan väl säga att storformen infunnit sig med ännu ett vinnande spel igår. Boston hade fin kontroll matchen igenom och kunde vinna med 8 poäng. Idén med den alldeles för högt satta linan mellan Phoenix och OKC smakade också mumma. Linan var på 230 poäng och det blev 202. Inatt har jag en liknande dubbel men jag ger mig även på att slå 5spades oddsrekord på en enskild lapp. Stormötet mellan Raptors och Rockets blir dock nattens match att följa.

Matcherna

För att inte denna text skall bli alldeles för lång så lägger jag fokus på dubbeln som även ingår i rekordförsöket. Stormötet där Raptors alltså tar emot Rockets och även om Raptors är ett bra hemmalag så kan jag inte se vilket lag förutom Golden State som skall kunna rå på dom just nu. Rockets -2 poäng till 1,85 blir spelet här. 16 raka vinster säger allt.

Andra matchen i nattens dubbel blir återigen ett Underspel och matchen är mellan Denver Nuggets och LA Lakers. Här kommer jag spela UNDER 229,5 poäng i matchen till 1,92. Man har bara gått över den linan 1 gång när Denver haft hemmaplan på de senaste 5 mötena och då blev det 230 poäng.

Jag listar resterande matcher med en kort motivering till varje spel.

Bucks – Knicks – Under 215 poäng, har bara gått över linan 1 gång på senaste 5 mötena och Knicks saknar Porzingis.

Portland – Golden State – Rak 1a, Golden State b2b och utan Curry och Portland vann senaste mötet lagen emellan.

Denver Nuggets – La Lakers – Lakers +8,5 poäng. Lakers har vunnit 4 av 5 senaste medans Denver bara har 2 vinster av 5 senaste. Lakers har spelat upp sig i sitt bortaspel och jag tror +8,5 räcker en bra bit här.

Grizzlies – Jazz – UNDER 198 poäng, lagen har tangerat 198 poäng 2 gånger på 20 möten men aldrig klivit över.

Se rekordförsöket för vad det är och lägg endast vad plånboken tillåter på sådana bets. Lycka till!

Speltips 1: Rockets -2 poäng och UNDER 229,5 poäng i Denver Nuggets – Lakers i en dubbel @3,55

Speltips 2: Sexling @37,24

Units: Tips 1- 6 units, tips 2- 1-2 units

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

 

Tipsa om NBA Speltips 10/3: Stormötet och 37 oddsare till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades