Nba Speltips 10/2: Tucker i fokus när Rockets möter OKC

Godkväll basketfans! Stormatch inatt när Rockets tar emot OKC. En match jag tror blir väldigt sevärd och där två av NBAs hetaste skyttar i James Harden och Paul George får göra upp. 

Rockets

Rockets kommer med 3 raka segrar till detta möte och samtidigt som Harden fortsätter med sin historiska resa att göra 30+ poäng i varenda match så börjar Chris Paul och resten av laget hitta sina tidigare roller igen. Iom att Paul gjort comeback så har P.J Tucker tagit en ännu defensivare roll igen och är grym i försvaret. Senaste 6 matcherna har Tuckers poängsnitt gått ner markant för han är helt enkelt inte ett av valen i anfallet. Det ska gå via Harden eller Paul. Kenneth Faried mosar under korg i Capelas frånvaro och Eric Gordon är helt enkelt en bättre skytt. Faktum är att Tucker inte gjort över 9 poäng i en enda match sen Pauls comeback och det är här jag kommer investera inatt.

OKC

OKC har hittat en annan växel efter att Westbrook börjat släppa bollen mer och George står för finskyttet. 9 vinster på lagets 10 senaste matcher gör att laget befinner sig på en 3e plats i tabellen och absolut aspirerar på att kunna ta sig långt i ett slutspel. Någon som man ofta glömmer bort i denna truppen är Steven Adams, lagets bigman som är helt fenomenal i mitt tycke. Alltid lugn och stabil och man vet liksom vad man får när det gäller Adams. En svår snubbe för alla lag att möta.

Liret

8 units investeras på att P.J Tucker återigen står för en liten poängskörd. Nu möter man OKC och detta blir skarpskyttarnas scen. Tuckers uppgift blir först och främst som försvarsjätte och framspelare i andrahand. 1,93x degen på P.J Tucker under 8,5 poäng är taget.

Tipsa om Nba Speltips 10/2: Tucker i fokus när Rockets möter OKC till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,93 P.J Tucker under 8,5 poäng i matchen 8 units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

MATCHTID:

Spel: P.J Tucker under 8,5 poäng i matchen
Insats: 8 units

ODDS: 1,93

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades