NBA Speltips 10/12: Dubbeltips på Raptors – Bucks

Godkväll basketfans! Efter en längre frånvaro pga sjukdom så är jag tillbaka. Vi hade en fin månad i November och jag hoppas december kan bli bra också. Nattens dubbellir hämtar jag från matchen mellan Toronto Raptors och Milwaukee Bucks. Haka på!

Stormöte mellan 1an och 2an i Eastern Conference. Ledarna Raptors med Leonard i spetsen har varit brutalt bra hittills men förlorade senast förvånansvärt mot Nets. På hemmaplan är man dock urstarka och truppen är fortsatt i fin form och utan skador på betydande kuggar. 

Bucks däremot blandar och ger i sitt bortaspel. Förlusten mot Knicks senast var ungefär lika anmärkningsvärd som Raptors torsk mot Nets. I ett sådant här möte däremot så höjs ju såklart förväntningarna men jag är inne på att det blir en ganska kontrollerad historia från Raptors sida då man kunde se hur ett organiserat warriorsförsvar höll Bucks under 100 poäng förra matchen. Jag är inne på att Raptors kommer använda samma recept här och lira med ett något lägre tempo för att inte hamna i en böljande historia som Bucks gillar. 

Jag väljer att bygga ett spel här med under 231 poäng i matchen, en lina lagen bara klivit över vid övertid i Toronto. Jag tror dessutom att Raptors går segrande ur striden. Dom känns som det stabilare av de 2 lagen för dagen, framförallt i sitt hemmaspel.

✅ Enda gången lagen klivit över linan i Toronto har derby krävts övertid

✅ Bucks har vacklat i bortaspelet senaste tiden

✅ Toronto är starka på hemmaplan

⚠️ Bucks offensiv är ruggig när allt stämmer

Speltips: Under 231 poäng i matchen och Raptors -2 poäng @3,05

Units: 3

Spelstopp: 00:00

Spelbolag: 10bet, 50% bonus upp till 1000kr 

Tipsa om NBA Speltips 10/12: Dubbeltips på Raptors – Bucks till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades