Nba Speltips 10/1: Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs

God eftermiddag basketfans! Ja vad ska man säga om gårdagen egentligen? Kings sumpar en 19 poängs ledning i halvlek mot ligans sämsta lag och tappar matchen med 2 minuter kvar att spela. Otroligt irriterande med tanke på vilken fin form man varit inne i de senaste dagarna. Vi hoppar in på vinnarspåret igen inatt när Grizzlies tar emot Spurs. Haka på!

Här handlar det om 2 lag som befinner sig på 2 helt olika formkurvor. Grizzlies har förlorat 13 av lagets 16 senaste matcher medans Spurs har vunnit 13 av lagets 16 senaste. Inte nog med att Grizzlies förlorat de senaste 6 matcherna så kommer Spurs med 5 raka vinster i ryggen till detta mötet. Spurs har dessutom vunnit de 3 senaste gångerna man besökt Memphis.

Spurs jobbar som en väloljad maskin för tillfället och DeRozan och Aldridge presterar på toppnivå. Forbes och White fördelar poäng och assist på ett bra sätt och Poetl har inte haft några problem att fylla luckan efter Gay.

Grizzlies stora problem är att man gör väldigt lite poäng och vill gärna sakta ner tempot i sina matcher. Det är svårt att göra i en liga som går snabbare än någonsin. Man ligger näst sist i gjorda poäng per match men också sist i returer. Något jag tror kommer ge stora problem mot ett Spurs som har Aldridge under korg både i anfall och försvar och killen är en jätte som är svår att stoppa.

Lagen möttes den 6/1, då i San Antonio och Spurs vann med 20 poäng. Båda lagen har fått en dags vila här och jag tror Spurs fortsätter bygga på sin fina vinststreak. Jag lirar Spurs -1,5 poäng till 1,75 och investerar djupt med 8 units. Lycka till vid rygg.

✅ Spurs kommer med 5 raka vinster och 13 segrar på lagets 16 senaste matcher

✅ Grizzlies kommer med 6 raka förluster och 13 förluster på lagets 16 senaste matcher

✅ Spurs kanonform

⚠️ Grizzlies har hämnd att utkräva för utskåpningen senast men jag kan helt enkelt inte se hur man ska lyckas med det

Speltips: Spurs -1,5 poäng @1,75

Units: 8

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Unibet, sätt in 1000kr spela för 3000kr

Tipsa om Nba Speltips 10/1: Memphis Grizzlies – San Antonio Spurs till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades