NBA Speltips 10/1: Fyrling till 5 gånger degen

Godkväll Spelvänner! Då var det så dags att försöka oss på att göra en bonus till 10000kr. Jag har snickrat ihop en fyrling som ger 5x degen. Nu satsar vi på en fin payday.

Match 1: Detroit Pistons – LA Clippers

Blake Griffith möter här sin gamla klubb och sen hans ankomst till Detroit så är laget obesegrat. LA har gjort det bra efter Grittith lämnade men man har inget som kan mäta sig mot en dunderkombo som Blake och Drummond. Jag spelar den raka 1an till 1,64.

Match 2: Boston Celtics – Indiana Pacers

Boston möter här ett Pacers utan viktiga Collison i startfemman. Pacers har bara 1 vinst på lagets 5 senaste bortamatcher. Boston har 5 segrar på lagets 6 senaste. Boston har 5/5 segrar inbördes mot Pacers. Jag lirar den raka 1an till 1,55.

Match 3: Houston Rockets – Denver Nuggets

Houston och speciellt Harden fortsätter leverera. Man möter ett Denver som imponerat på hemmaplan men borta har det inte stämt alls denna säsong. Man har 6 raka bortaförluster och möter ett glödhett Rockets som har 6 raka hemmavinster. Jag spelar Rockets -3,5 poäng till 1,38.

Match 4: Utah Jazz – Charlotte Hornets

Superheta Jazz som nu har 7 raka vinster varav 6st på bortaplan återvänder till sin hemmaborg där man senast slog Golden State med 30 poäng. Man möter ett Hornets som är b2b och kommer med 2 raka förluster i bagaget. Dessutom har Hornets inte slagit Jazz på bortaplan sen 2006. Jag spelar den raka 1an till 1,41.

Spelförslag: Fyrling @5,01

Spelstopp: 01:00

Insats: 2000kr

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

 

Tipsa om NBA Speltips 10/1: Fyrling till 5 gånger degen till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades