NBA Speltips 1/6: Poängspel på Smith och Hill

Godkväll basketfans! Vi föll på mållinjen igår i matchen mellan Andorra – Barcelona. Det svängde rejält men Barcelona kunde tillslut vinna med 4 poäng. Inatt har vi första mötet i finalserien i nba att se fram emot. Återigen är det Cavs mot Golden State som står på menyn. Här har jag hittat 2 intressanta poängspel på spelarna Smith och Hill i Cavs. Haka på!

JR Smith

J.R Smith gick poänglös i en match mot Boston och har inte producerat särskilt mycket poäng under slutspelet. Hans poängsnitt har dalat från 8,5 senaste 20 matcherna till 7,8 senaste 5. Här får han möta tufft motstånd i Golden State och frågan är om inte försvarsspelet blir det som J.R får inrikta sig på. J.R Smith under 9,5 poäng blir spelet här till 1,80

George Hill

Någon som däremot börjat spela på en väldigt bra nivå är George Hill. 20 poäng i sista matchen mot Boston bidrog stort till att Cavs står i final inatt. Hill får mer och mer speltid och har höjt sitt poängsnitt från 8,8 senaste 20 matcherna till 10,4 senaste 10 och 11,8 senaste 5 matcherna. Hill levererar alltså när Cavs behöver det som mest. 2x degen på att Hill gör över 10,5 poäng inatt är taget. Dels är Hill en spelare som Lebron gärna lämnar bollen till när han inte lyckas bryta igenom själv och mot Golden State så kommer han vara tokbevakad så jag ser Hill som den naturliga avlastningen för Lebron här. Spelen blir 2 singlar med 4 units på varje och alltså en totalbet på 8 units. Lycka till vid rygg.

✅ J.R Smith har gått poänglös en match mot Boston  och har ett poängsnitt väl under linan på 9,5.

✅ Hill får mer och mer speltid.

✅ Hill har producerat mer och mer poäng desto längre slutspelet gått.

⚠ Lebron försöker göra allt själv.

⚠ J.R kan få många öppna lägen pga att han skjutit uselt senaste matcherna, gsw lägger fokus på de andra spelarna.

Speltips: J.R Smith UNDER 9,5 poäng @1,80 och George Hill ÖVER 10,5 poäng @2,0

Units: 4 på varje

Spelstopp: 03:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA Speltips 1/6: Poängspel på Smith och Hill till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades