NBA speltips 1/5: Al Horford visar vägen för Celtics?

Godkväll Spelvänner! Igår satt den stora beten på Pacers +7,5 poäng. Cavaliers vann matchen med 105-101. Om det var rättvist vet jag dock inte. Cavaliers fick hela 40 frikast! Jämför det med Pacers 24. Snackisen idag på diverse amerikanska medier ifrågasätter som sagt alla enkla avblåsningar som Cavs fick med sig. Inatt har vi ett riktigt rivalmöte att se fram emot mellan Boston Celtics – Philadelphia 76ers. Här tänker jag spela på Al Horfords insats. Hakar du på?

Al Horford

Celtics tog sig vidare efter att ha slagit ut Bucks med 4-3 i matcher. Nu ska man ta sig an Philly som fick en lite enklare resa när man slog ut Miami med 4-1 i matcher. Vad som varit utmärkande är hur bra Horford varit på hemmaplan för Celtics. Senast gjorde han 26 poäng och 3 assist. Sett över de 5 senaste matcherna har han snittat 17,4 poäng och 3 assist men alltså spelat betydligt bättre på hemmaplan kontra bortaplan. Han blir en oerhört viktig kugge inatt speciellt om Brown inte kommer till spel. Al Horford har höjt sitt poängsnitt totalt i slutspelet jämfört med den vanliga säsongen och därmed även sin speltid. Jag väljer att spela att Al Horford gör över 20 poäng tillsammans med sina assist i matchen till 1,85x. Lycka till vid rygg.

✅ Horford är i bra form, speciellt på hemmaplan

✅ Han går över linan i snitt även om man räknar in bortamatcher

✅ Historiken mot Philly borgar för mycket poäng

⚠ Philly har fått längre vila, hur mycket påverkar det

⚠ Vem försvarar mot Embiid? Riskerar Horford foulproblem?

Speltips: Al Horford gör över 20 poäng tillsammans med assist @1,85

Units: 6

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Leovegas, 200% bonus upp till 2000kr

Tipsa om NBA speltips 1/5: Al Horford visar vägen för Celtics? till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades