NBA Speltips 1/3: Boston Celtics – Charlotte Hornets

GoKväll Bettingvänner! Ja vad ska man säga om gårdagen annat än att Nuggets snuvade oss på konfekten. Man ledde alltså med 19 poäng i mitten av tredje quartern men tappade matchen och förlorade med 2 poäng. Otrolig upphämtning av Clippers men samtidigt otroligt svagt av ett lag som hade 8 av 10 vinster på sina senaste hemmamatcher. Vi reser oss efter den karatesparken och kastar oss in i matchen igen. Boston Celtics – Charlotte Hornets blir nattens match. Häng med!

Matchen

Boston behövde pausen som allstarhelgen innebar. Man har 3 raka vinster efter det och man har fått tillbaka spelare som drogs med skador. Inatt möter man Hornets som också sett bra ut senaste tiden. Man spelade dock igår och hade stora problem med Bulls och avgjorde matchen först i fjärde quartern. Kemba Walker kunde knappt återfå andan i halvtid när han skulle ge en intervju och frågan är hur mycket krut som finns kvar i benen. Celtics har dessutom börjat öka tempot i sitt spel och vunnit sina senaste 3 matcher med minst 9 poäng. Inbördes mot Hornets har Celtics vunnit de 10 senaste mötena. Med endast Hayward på skadelistan och med 1 dags vila inför denna match så kan jag inte annat än att tro på en Celticsvinst här. Jag spelar Celtics -6 poäng till 1,70x insatsen. Lycka till vid rygg.

Speltips: Boston Celtics -6 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 01:30

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 1/3: Boston Celtics – Charlotte Hornets till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades