NBA Speltips 1/2: Indiana Pacers – Memphis Grizzlies

Godkväll Spelvänner! Natten till idag var skrällarnas afton i NBA. Golden State Warriors fick stryk mot Utah Jazz med hela 30 poäng. Även världens bästa lag kan ha dåliga dagar men att falla ihop så totalt som Warriors gjorde får ses som högst ovanligt. Vi går in i februari och nu siktar jag på en stabilare månad än januari som bjöd på både toppar och dalar. Vi börjar med nattens match mellan Indiana Pacers och Memphis Grizzlies. Haka på!

Matchen

Pacers har äntligen fått tillbaka viktiga Myles Turner och det har märkts direkt. 4 vinster på 5 senaste matcherna och inför nattens match kommer man med 2 raka vinster. På hemmaplan har man 4 raka vinster och spelar väldigt bra. Man har bara Robinson skadad inför denna match.

Grizzlies har endast 4 vinster på lagets senaste 20 bortamatcher. Senaste 5 bortamatcherna har man endast 1 vinst mot Sacramento Kings. Inför denna match har man Conley, Parsons och Ennis skadade och hela 5 spelare med GTD (game-time-decision).

Analys

Ett Pacers med Turner tillbaka i startfemman och så gott som fullt lag på hemmaplan mot ett skadeskjutet Grizzlies som har fruktansvärt svårt på bortaplan. Jag väljer att spela Indiana Pacers -5 poäng (insatsen tillbaka vid vinst med exakt 5 poäng) till 1,70x insatsen och tror februari börjar på bästa sätt. Lycka till vid rygg.

Speltips: Indiana Pacers -5 poäng @1,70

Units: 7

Spelstopp: 01:00

Spelbolag: 10Bet, 100% bonus upp till 2000kr här

Tipsa om NBA Speltips 1/2: Indiana Pacers – Memphis Grizzlies till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades