02:00
Speltips
18 februari 2019

NBA Allstargame 18/2: Team Giannis - Team Lebron

Team Lebron - Team Giannis

Godkväll basketfans! Små marginaler har varit ledorden denna månad och det är dags att vända trenden. Allstarmatchen svepte vi rent på förra året med både underlinan och vinnaren. I år fokuserar jag enbart på ett spel men det är ett 6 unit spel. Haka på!

Allstarmatchen är alltid sevärd för alla basketälskare. I år likt förra året så har varje lag fått varsin lagkapten. På ena sidan står återigen Lebron James och på andra sidan står Giannis ”The Greek freak” Antetokounmpo. Giannis har gått mycket på längd men har även valt skarpskyttar. 

Team Giannis 

Giannis Antetokounmpo

Steph Curry

Kemba Walker

Joel Embiid

Paul George

Team Lebron

Lebron James

Kevin Durant

James Harden

Kyrie Irving

Kawhi Leonard

 

Båda startfemmorna är självklart ruggigt bra men man skall också komma ihåg att dessa matcher är show och inte dödligt allvar. Fansen har dock genom åren krävt mer defense och där har team Giannis en klar fördel. Det kommer dock göras en hel del poäng såklart men jag är helt inne på att som förra året så håller man matchen tight för fansens underhållning. 

Team Lebron har också lite bekymmer då både Anthony Davies och Kyrie Irving blir osäkra till spel. Jag tror Kyrie lirar men möjligtvis färre minuter än först väntat pga sitt knä. Man riskerar helt enkelt inte sina stjärnor för en allstarmatch ifall de har känningar av skador. 

Mitt lir här blir Team Giannis +6 poäng till 1,76. Jag tror faktiskt man har helt klart en riktig chans till vinst men också att matchen oavsett hålls jämn och går ”down to the wire” och avgörs av ett fåtal poäng. Lycka till vid rygg.

 

 

 

Tipsa om NBA Allstargame 18/2: Team Giannis - Team Lebron till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1,76 Team Giannis +6 poäng 6 units 02:00 Spela nu

100% upp till 2000kr

AKTUELL FORM Aktuell statistik hämtad den 17 februari 2019 20:10
Team Lebron
f
SENASTE 10 MATCHERNA
Team Lebron Team Lebron
2018-02-19
145 - 148
Team Lebron - Team Stephen
MATCHSTATISTIK Snitt baserat på senaste 5 matcherna
Team Lebron
Team Giannis
5.0
free_throws
19.0
3points
43.0
2points
0.0
free_throws_rate
Laguppställningar kommer kort innan avspark.
DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

måndag 18 februari 2019

MATCHTID: 02:00

Match: Team Lebron - Team Giannis
Spel: Team Giannis +6 poäng
Insats: 6 units

ODDS: 1,76

SPELA NU

BÄSTA ODDS

1 2
1.01 16.00
1.00 1.00
11.50
1.00 1.00

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades