Nattens Speltips: DC United – Colombus Crew; USA;MLS 2/11

Extremt skumma resultat i mina senaste rekar här på hemsidan och även när man säkrat upp med DNB i gårdagens match så fick man ännu en käftsmäll. Gått vidare nu och hittat en match som känns helt klockren på förhand och den kommer spelas inatt i MLS. Matchen som jag kommer dela spelas mellan DC United och Colombus Crew.

Nattens Speltips: DC United – Colombus Crew; USA;MLS 2/11

DC United:

Från att vara nere i botten tidigare denna säsongen så återhämtade man sig extremt mycket och tog sig tillslut till en 4:e plats och vidare till Play offs. På 34 spelade matcher så lyckades man ta 51 poäng efter att ha vunnit 14, spelat oavgjort 9 och förlorat 11 gånger. Men det var efter Augusti som man verkligen började imponera och man har inte förlorat en ända match på sina 10 senaste. På dessa 10 matcherna har man tagit 7 vinster och 3 oavgjorda resultat. På hemmaplan är man minst lika bra och har tagit 8 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på sina senaste 10 hemmamatcher. Man har varit ligans näst bästa hemmalag med 37 gjorda mål och 17 mål insläppta. Idag tar man emot ett Colombus Crew som slutade på exakt samma poäng efter 34 spelade matcher.

Colombus Crew:

Som sagt så tog man 51 poäng precis som DC United. På 34 spelade matcher tog man precis som DC United 14 vinster, 9 oavgjorda och 11 förluster. På bortaplan har man däremot inte varit imponerande alls och man har endast tagit 1 vinst på sina 10 senaste bortamatcher.

Inbördes möten:

Mötena emellan dessa lagen har slutat lite åt båda hållen, senaste mötet på DCs hemmaplan så tog man en vinst med 1-0. Resterande har slutat 0-2, 3-0, 1-2 och 2-0.

Jag ser iallafall extremt värde idag när man kan få pengarna tillbaka vid oavgjort på ett lag som inte förlorat på sina 10 senaste matcher mot ett lag som bara vunnit 1 match på sina 10 senaste bortamatcher. Spelet läggs på 10bet och den modige kan även spela rak 1:a till 2.20 i odds.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ DC United har 10 raka matcher utan förlust.

✅ Colombus har bara tagit 1 seger i sina 10 senaste matcher.

⚠️ Det är playoffs och Colombus kommer inte ge upp enkelt idag.

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Nattens Speltips: DC United – Colombus Crew; USA;MLS 2/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades