Spelförslag: Nacional Madeira vs Moreirense 19/8 “Inbördes”

MATCHEN:

Jag ska ge mig själv en födelsedags present genom att gå emot “favoriterna” åter igen, och går den in så sitter sjätte reken av sju. Trots att Nacional Madeira bara har förlorat 2 av dom 15 senaste matcherna så lägger jag dagens spelförslag på att Moreirense får med sig ett oavgjort resultat härifrån eller vinner.

Detta baserar jag på den inbördes statistik som finns mellan dessa 2 lagen och jag valde att gå så långt bak i tiden som 6 år och till den 26e Augusti 2012. Från det mötet fram tills nu har man mött varandra 8 gånger i ligan 2 gånger i cupen och en tränings match. Resultatet:

 1) Moreirense har 7 av 8 segrar i liga sammanhang.

  2) Vinst i tränings matchen.

  3) Oavgjort i båda cup matcherna.

Nacional Madeira åkte ur högsta ligan säsongen 2016/2017 och tog bara ett år på sig att ta sig upp igen medans Moreirense slutade på en medioker 15e plats förra säsongen med 33 poäng på 34 matcher. Man var bara 2 poäng från att åka ur men dom platserna gick till Estoril och Ferreira istället, Men nu är det en ny säsong och nya förutsättningar och sett till inbördes möten, trots att Nacional konstigt nog är favoriter så går jag emot dom och ser till inbördes mötena och spelar oavgjort eller bortavinst till 1.63 gånger pengarna. Lycka till vid rygg!

Mitt spreadsheet:

Nacional Madeira:

En okej försäsong av Nacional med en förlust, en oavgjord och en förlust. Man följde sedan upp med en vinst i portugisiska cupen och inledde premiären med en bortaförlust mot Braga. Observera att man har gjort mål och släppt in mål i alla dessa 5 matcher.

Moreirense:

En sämre försäsong av Moreirense som började med 2 förluster innan man fick till en vinst. Man följde upp det med att slås ut ur cupen och inledde säsongen med att förlora borta mot Sporting Lissabon. En väntad förlust precis som Nacionals förlust mot Braga.

Inbördes möten:

Moreirense har ett enormt övertag på Nacional och har enligt statistiken under 7 segrar på dom 8 senaste liga matcherna. Den ända förlusten mot Nacional kom i en liga match för 3,5 år sedan. Som sedan följdes upp med 5 vinster och ett oavgjort resultat. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ En förlust mot Nacional sedan den 26e Augusti 2012

✅  Båda lagen åkte på en varsin förlust i premiären så man står på samma förutsättningar inför denna matchen.

⚠ Moreirenses försäsong

Speltips: Moreirense eller oavgjort

Odds: 1.63

Spelstopp: 17.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Nacional Madeira vs Moreirense 19/8 “Inbördes” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades