Speltips: Mouscron – Kortrijk (23/1) Belgien; Jupiler League

Med 71% bollinehav matchen igenom så lyckades Eibar bara med 1-1 igår i mitt tips mot Malaga. Jag förväntade mig mer av Eibar. Malaga hade ju innan 9 förluster på 10 spelade. Men för er som var vakna inatt så återhämtade vi oss ganska snabbt. Min NHL match mellan Toronto och Colorado där vi spelade över 5.5. Svenken Gabriel Landeskog räddade oss med en minut kvar då han satte pucken i öppet mål. Idag har jag valt en fotbollsmatch i Belgiens Jupiler League mellan Mouscron och Kortrijk.

Mouscron – Kortrijk; Belgien; Jupiler League

Idag ska 11:e platsen Mouscron ta emot 10:e platsen Kortrijk. Jag har hittat ett intressant odds i målspel idag detta är varför:

Mouscron spelar inte världens målrikaste matcher men har ändå 54% spelade matcher över 2.5 mål. Däremot så har Kortrijk spelat över 2.5 mål i 68.2% av deras matcher. Men det som väcker mina ögon mest inför idag är att Kortrijk har spelat över linan i 9/10 senaste matcher och idag möter man ett lag som ligger jämnt i tabellen och mål borde komma åt båda håll! Mouscron gör mål i 81,8% av deras matcher och släpper in mål i 86,4% av deras matcher. Kortrijk gör mål i 77,3% av deras matcher och släpper in mål i 86,4% av dom. I en såhär jämnställd match förväntar jag mig då att båda lagen gör mål och att det går över 2.5.

Jag väljer alltså att spela över 2.5 mål i denna matchen. Hela 1.90 får vi i odds idag på betfinal och jag går in med 7500kr idag och hoppas på utdelning. Inte ofta jag rekar matchen i Belgien men jag har bra känsla för denna idag och då måste jag följa den.

  • Speltips: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.90
  • Spelstopp: 20.30
  • Spelbolag: Betfinal

Lycka till vid rygg på dagens match och lägg inte mer pengar än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Mouscron – Kortrijk (23/1) Belgien; Jupiler League till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades