Speltips: Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights (8/11) USA;NHL

***NHL***

Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights

Efter gårdagens vinsten på över 5.5 mål i Toronto – Vegas så fortsätter inatt med NHL. Precis som matchen igår så tror jag på någonting liknande i matchen mellan Montreal och Canadiens. Canadiens öppnade säsongen väldigt trögt men har verkligen vaknat till sina sista matcher. Montreal har spelat 15 matcher, man har gjort 41 mål och släppt in 55 och linan 5.5 har nåtts i 10/15 matcher. Vegas kommer ifrån en tuff förlust mot Toronto i förlängning efter att ha spelat 3-3 i ordinarie tid. Ikväll vill Vegas ha med sig en seger hem, men det kommer inte bli enkelt eftersom många trötta ben kommer vara på isen och några puckar borde gå i motsatt riktning. Vegas har spelat 14 matcher och gjort 50 mål och släppt in 41, linan 5.5 är uppnådd i 9 av dom.

Jag väljer att spela över 5.5 mål i denna matchen och anser det som högst troligt. 1.89 i odds på 10bet och det anser jag vara alldeles för högt.

Lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights (8/11) USA;NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades