Spelförslag: Montpellier vs Marseille 4/11 “Identisk med Fiorentina till 1.88”

MATCHEN:

Kan summera gårdagens spelförslag i nån slags bitterhet. Förvisso fick vi pengarna tillbaka på Solihull Moors, ingen större skada skedd. Historiken bekräftades återigen med en 0-0 match och då stämde det jag lyfte varningens finger för  “Om det allt förmodan skulle bli ett 0-0 resultat.” 

Hade även 3 andra matcher med i mitt Spreadsheet igår. Fiorentina gjorde mig inte besviken då man gjorde första målet till 1.83 gånger pengarna, Atletico Madrid kunde inte hålla undan en 1-0 ledning mot Leganes och tappade i slutminuterna. MEN vad höll ett obesegrat Peterborough på med igår?

Spelade X2 till 1.57 och höjde insatsen. Då åkte man på säsongens första förlust på bortaplan. Den sved men det finns ingen tind för sorg. Det är bara att resa sig upp och borsta av förlusten. Förhoppningsvis gör inte Montpellier oss besvikna idag. 1.88 på 1000 kr och pengarna tillbaka om det inte håller synas idag.

Jag pratar inte om slutresultatet denna gången, jag pratar om att man gör en Fiorentina och gör första målet. Denna matchen är identisk med den som spelades igår nämligen. I den matchen hade Fiorentina gjort första målet i 4 av 5 hemma matcher. Roma hade gjort det i 2 av 5 bortamatcher. En 80 procentlig utdelning på Fiorentina.

Montpellier har inför den här matchen gjort första  målet i 9 av 11 ligamatcher, och har gjort det i 5 av hemma matcher. Marseille har gjort det i 5 av sina 11 matcher men har på bortaplan bara gjort det i 2 av 5 tillfällen. Med andra ord så är Montpellier 83 procentliga i den utdelningen medans Marseille står på 40 procent.

Dessutom är Montpellier ett hemmastarkt lag medans Mersielle inte övertygar på bortaplan. Jag lägger dagens spelförslag att Montpellier gör första målet till 1.88 gånger pengarna och litar på att lagens 2 målskyttar Delort och Laborde inleder målskyttet inför en troligt fullsatt Stade de la Mosson. Lycka till! Mitt spreadsheet-Jorden runt

Tabell:
Översta raden visar ganska klart och tydligt att Montpellier gör första målet i 5 av 6 hemma matcher. Med den statistiken är man i topp tillsammans PSG och Strasbourg. 
Nedersta raden visar att Marseille inte är kända för att göra det första målet, varken hemma eller borta. Men kan jämför deras bortastatistik med Bordeaux som bara har gjort det i 1av 6 tillfällen. Marseille har 2 av 5.


Montpellier:

En förlust på hela säsongen, följt av 6 vinster och 4 oavgjorda resultat. Hemma på Stade de la Mosson har man målkskillnaden 8/3 på 6 matcher. Snittet på ett baklängesmål ligger på 0,5 per match, i jämförelse med Marseillle som snittar 2,4 mål bakåt i sitt bortaspel.

Marseille:

Marseille är inte jätte övertygande på bortaplan och har målskillnaden 7/12 på 5 matcher jämfört med 15/6 på 6 hemma matcher.

Inbördes möten:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Montpellier har gjort första målet i 5 av 6 hemma matcher.

✅ Bara en gång denna säsongen har Montpellier spelat 0-0 hemma

⚠ En oönskad straff eller liknande.

Speltips: Montpellier första målet DNB

Odds: 1.88

Spelstopp: 21.00

Spelbolag:10bet

 

Tipsa om Spelförslag: Montpellier vs Marseille 4/11 “Identisk med Fiorentina till 1.88” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades