Molde – Strömsgodset Fotboll Norge Eliteserien 16/7

Speltips: 1a

Odds: 1.74

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: ComeOn

Här har vi tabell 4an hemma mot tabell 12an (av 16 lag) och här skiljer det inte bara många placeringar i tabellen utan även i form mellan lagen.

Molde ligger 4a i hemmatabellen med rad 5-0-2 målskillnad 16-7 på 7 matcher.
Strömsgodset ligger på 15e plats i bortatabellen med 0-3-5 och målskillnad 4-15 på 8 matcher.

Moldes hemmamatcher har slutat 2-1, 4-0, 0-1, 1-2, 3-1, 3-0, 3-2 och har verkligen spetsat till offensiven på slutet.
Strömsgodsets bortamatcher har slutat 0-2, 0-2, 1-1, 2-2, 1-2, 1-3, 1-1, 0-2 så de är verkligen inte bra defensivt på bortaplan.

Inbördes möten med Molde som hemmalag : 
11 matcher och raden är 7-3-1, de 2 senaste mötena har Molde vunnit med 3-1 och 4-2 vilket får ses som klara segrar. 

Jag tror denna match kommer domineras av Molde från första början och bör slut någonstans runt 2-0,3-1. 

Lycka till vid rygg och detta blir första spelet i snöboll # 2.

 

 

 

Tipsa om Molde – Strömsgodset Fotboll Norge Eliteserien 16/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades