Mitchelton – Ipswich Knights Fotboll Australien 16/6 TIDIG START

Speltips: 1a i hl

Odds: 1.54

Spelstopp: 12.30

Spelbolag: LeoVegas

Här kommer en tidig lunchmacka till er att följa medan ni slösurfar på datorn på jobbet inför helgen. 
Det är tabell 2an hemma mot 10an (av 12 lag) och här är det klasskillnad mellan lagen !
Hemmalaget har målskillnad 31-21 på 13 matcher och har en galen offensiv, den pålitliga offensiven har tagit dom till 2a platsen.
Bortalaget har målskillnad 11-43  på 13 matcher och som ni ser så släpper de in MERA än 3 mål i snitt. 
Hemmalaget har vunnit dom 4 senaste mötena med 4-0,4-1,3-1,4-0 så jag räknar med en storseger här också.
Jag blir extremt förvånad om de inte leder med 1-0,2-0 redan i paus innan lekstugan fortsätter i andra hl.

Oddset är inte det sexigste men det kommer sitta iaf, det som räknas !

Lycka till alla som ryggar och trevlig helg. 

Tipsa om Mitchelton – Ipswich Knights Fotboll Australien 16/6 TIDIG START till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades