Mission Impossible med Ravand Roo

Mission impossible

Hej, Under all min tid som NBA expert och rekar har jag alltid varit den som älskar den hjärtattacken jag fått av alla spel under resan i NBA, Mycket vinster och mycket besvikelser som gör så att reken inte går in, ibland så har man helt fel och förlorar riktigt hårt, ibland så krävs det 0.5P och ibland så vinner man överlägsen och ibland så vinner man med 0.5P! Detta är charmen med NBA och de är därför jag älskar det!

Nu ska jag köra igång det jag gjorde förra året, ni som varit med resan när 5spades hade 2000 medlemmar och ryggade mig då vet nog vad jag pratar om men nu ska jag presentera det till er alla 17.000 medlemmar. Jag fick ett meddelande av en gammal ryggare / följare och han frågade mig när jag skulle starta med min specialitet, då svarade jag: Jag har ju min NBA tråd och spread de bara följa vännen men han sa: Förfan Ravand har du glömt bort din lilla grej du kör mitten av säsongen? Jag hade helt glömt bort detta men med hjälp av fanatiska ryggare så påminde han mig  om “mission impossible”.

Tidigare missions

Jag ska nu förklara vad vi gjorde förra året då vi registrerade oss på bolag som erbjuder bonusar som sätt in 100kr och få 500kr eller sätt in 200kr och få 800kr! För jag tänker att alla kanske borde ha råd med 100kr eller 200kr men alla kanske inte har råd med de summorna vi lägger och de är därför jag gör detta för att bevisa att med ynka 100kr så kan man bygga en kasse på flera tusen!

Så de jag kommer göra igen är att lägga in 100kr på något bolag som erbjuder det och sedan göra en 20-30 dagars resa med dessa pengar. De är likt en snöboll men inte helt utan jag kommer ta fram 2-3st lågoddsare där vi får runt 1.5-2,0 i odds och sedan fortsätter resan. Detta kommer inte ske varje dag då de är en resa på 20-30 dagar. Se det som en rolig grej och att fixa några tussen med 100kr endast. Så under dessa dagar kommer jag att ge ut vanliga rekar som jag gör idag och när jag hittar guldoddsen så ska vi köra på just “mission impossible”!

Tekniskt sätt så börjar man med 100kr och sätter in och får t.ex 500kr och sedan så letar jag upp odds och så lägger vi 500kr på en kupong eller match som har 1.5-2.0 i odds och när de sitter så har vi 850kr i snitt sen fortsätter vi med 850kr osv tills vi känner oss nöjda! Hoppas alla som ryggare mig ser detta som en rolig grej och kan samt har råd med 100kr och så kör vi detta och försöker nå denna till runt 5-8tusen. Förra årets blev den 5790kr och där sa vi stopp.

BOLAG SOM HAR DETTA ERBJUDANDE

Comeon: sätt in 100 kr och spela för 500 kr + få 1 kg Julgodis

Expekt: Sätt in 100 kr och spela för 600 kr 

Mobilbet: sätt in 200 kr och spela för 800 kr

Unibet: sätt in 100 kr och spela för 600 kr

 

Jag har tagit tiden att kolla genom bolagen och dessa har detta just nu, om ni har alla dessa bolag så är det bara följa resan på något annat bolag eller de bolagen ni kör på så kammar vi hem denna vist som förra året.

Hoppas ni gillar iden och lämna gärna feedback i kommentars fältet är här på hemsidan så läser vi ihop detta!

MVH/ Ravand Roo

Tipsa om Mission Impossible med Ravand Roo till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades