Speltips: Minnesota Wild – Arizona Coyotes (9/2) USA; NHL

Förra tipset satt igen och vi har två raka vinster i NHL. Det finns ingen anledning att avsluta ett vinnande koncept och därför tänker jag fortsätta att spela på NHL inatt. Även om Jets bara tog en 4-3 seger så kände jag mig inte speciellt orolig då det kändes som dom hade matchen hela tiden. Idag spelar jag på en annan match som Innehåller Arizona Cayotes. Denna gången mot Minnesota Wild där man ska försöka ta hem sin första seger på 5 matcher.

Minnesota Wild – Arizona Coyotes (9/2) USA; NHL

Minnesota Wild har vunnit 8/10 senaste hemmamatcher som spelats, dom andra två har gått till övertid där man tyvärr förlorat. Dessa förlusterna kom mot Canucks och Flames. Men statistiken visar att det inte är enkelt att dra till Minnesota och tro att man ska ta sig hem med en vinst. Idag möter man sämsta laget i NHL som jag nämnde i min förra rek också. Arizona Cayotes har 8/10 senaste bortamatcherna förlorade och ska nu spela sin tredje raka bortamatch i rad. Arizona har dåligt självförtroende nu och är både dåliga och trötta idag. Minnesota kommer in i matchen inatt med gott självförtroende efter en stabil seger mot St. Louis med 2-6 på bortaplan.

Att Arizona ska klara o vinna idag ser jag som extremt liten chans. Statistiken talar för sig själv och varför oddset ligger på 1.71 är för mig obegripligt. Visst var Cayotes “nära” mot Jets men idag tror jag på stor utklassning. 4-1 / 5-1 / 6-1?

Jag önskar alla lycka till vid rygg ikväll och nu håller vi tummarna för den tredje raka NHL vinsten. Glöm inte att NHL är NHL och även om jag tror på denna matchen riktigt hårt så kan allting hända. Spela efter er egen plånbok och aldrig mer än ni har råd att förlora.

Tipsa om Speltips: Minnesota Wild – Arizona Coyotes (9/2) USA; NHL till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades