Milan – Dortmund Fotboll International Champions Cup 18/7

Speltips: BLGM

Odds: 1.52

Spelstopp: 13.20

Spelbolag: ComeOn

2 stora klubbar ute i Europa drabbar samma i denna vänskapsturnering och troligen börjar båda lagen med en riktigt bra elva för att smått spela ihop laget inför kommande säsong.
Vi har ett Milan som alltid levererar framåt och har även ett svajigt försvar som gynnar detta spel, mot ett Dortmund som har en offensiv som skrämmer alla topplag i Europa.

Milan har gjort minst 1 mål framåt i 17 raka matcher och har spelat BLGM i 6/8 senaste och 9/14 senaste.(De gånger det INTE blev BLGM så håll de nollan mot riktigt dåliga lag)

Nu ska de stånga hornen mot detta snabba Dortmund som har gjort minst 1 mål framåt i 21/22 senaste matcherna och har spelat BLGM i 12/13 senaste matcherna.

Konstigt nog så har lagen har inte mött varandra på 14 år så någon färsk info om inbördes möten finns inte.

Jag tror på en riktig målfest här men kör denna för med båda lagens målsnitt framåt så kan jag inte se denna missas.

Har du inte ComeOn så in och sno deras insättningsbonus med 100% upp till 3000kr på första insättningen för nya medlemmar genom att klicka här och registrera dig.

Tipsa om Milan – Dortmund Fotboll International Champions Cup 18/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades