Maxbet: Lazio v Juventus (3/3)

Vi startade mars månad på bästa möjliga sätt då Monaco gjorde jobbet och besegrade Bordeaux igår. Det blev lite svettigt i början när Bordeaux tog ledningen men jag var ändå aldrig riktigt orolig när Monaco gjorde 1-1 innan halvtid. Hur som helst, skönt att få resultaten med sig för en gång skull. Nu till dagens spel. Jag har valt att reka mitt första maxbet på 5Spades. Maxbet betyder självklart inte att jag satsar hus och hem. Det betyder att jag spelar maxinsats av min spelkassa. Alltså 10/10 units. Jag tycker att spelet känns sjukt bra, så läs reken, fundera och sedan bestäm dig om du är med! Matchen hittar vi i Italien och det är faktiskt ett stormöte. Vi ger oss nämligen in på mötet mellan Lazio v Juventus.

Fakta

Vi tar en titt på tabelläget:

2. Juventus 25 matcher 62:15 65 poäng.

3. Lazio 26 matcher 64:33 52 poäng.

Juventus är hack i häl på tabellettan Napoli med endast fyra poäng upp dit men med en match mindre spelad. Juventus är obesegrade på 11 av 12 matcher, man har hållit nollan i alla dessa matcher förutom en match. Även på bortaplan så har man sju raka segrar med endast ett insläppt mål. Hur som helst så har man ändå haft ett tacksamt spelschema, endast ett av dessa lag man mött på bortaplan har varit topp åtta i tabellen. Nu möter man ett Lazio som har gjort flest mål i ligan, man har gjort minst ett mål på sina 25 senaste matcher – Man har gjort 15 mål på sina fem senaste hemmamatcher. Lägg därtill att 14 av 17 hemmamatcher för Lazio har slutat med över 2.5 mål. Båda lagen har gjort mål i tre av Juves fyra senaste bortamöten mot topp fem lagen i tabellen. Så blev det sist lagen möttes. Dom möttes på supercupfinalen i augusti, där vann Lazio men med siffrorna 3-2. Sedan möttes man i ligan i oktober då vann Lazio med 2-1 på bortaplan.

Lazio målsnitt hemmaplan: 2.58 mål/match – Insläppta: 1.08 mål/match.

Juventus målsnitt bortaplan: 2.46 mål/match – Insläppta: 0.85 mål/match.

Att tänka på:

Lazio har Europa leaguespel på torsdag att tänka på samtidigt som Juventus har Champions leaguespel på onsdag att tänka på. Dock så har inget av lagen ”råd” att förlora i ligan då mycket står på spel. För Juve är det ligatiteln att tänka på och i Lazios fall Champions league plats. Roma som är på en femte plats och har europa leagueplats är enbart två poäng ifrån Lazio.

Ej tillgängliga spelare Lazio: Marusic. Tveksamma till spel: Di Gennaro och Marchetti.

Ej tillgängliga spelare Juventus: Bernadeschi, Cuadrado och Higuain. Tveksamma till spel: De Sciglio.

Som vanligt så väljer jag att minimera riskerna så mycket som möjligt och väljer att spela över 2 mål (asian), vilket innebär pengarna tillbaka vid minst två mål i matchen. Fler än två mål innebär vinst och jag går in med maxbet då jag tycker att värdet är högt med tanke på statistiken samt förutsättningarna.

🏆 Serie A
⏱ Today 18:00
🇮🇹 Lazio v Juventus
✍ Över 2 mål (asian)
📊 1.64 (Bethard)
🔟 Units

Spelbolag: Bethard – Bonus: 200% upp till 1000kr

Tipsa om Maxbet: Lazio v Juventus (3/3) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades