Speltips: Manglerud Stars – Stjernen (18/1) Norge; Get ligan

Ännu en seger hämtades igår och till hela 2.0 i odds i mitt tips mellan Angers och Troyes. Vi har nu 4 raka vinster som gett bra utdelning. Det var en chansning igår att gå emot all statistik men känslan och just tillfället som matchen spelades på kändes helt rätt. 2 lag som ville undgå att ligga på nedflyttnigsplatserna och Angers gick tillslut som vinnare med 3-1. Med detta resultat tog sin alltså Angers förbi Troyes och håller sig utanför. BLGM var inne redan efter 51 minuter och vi slapp svettas. Idag har jag valt en match i Norska Get-ligan mellan Manglerud Stars och – Stjernen. En match som känns väldigt bra innan matchstart.

Manglerud Stars – Stjernen

Manglerud Stars ligger på 7:e plats i tabellen och ska idag ta emot och ska idag ta emot Stjernen som ligger på 9:plats. Man kan tänka att båda lagen ligger väldigt jämnt i tabellen, men just nu är Manglerud ligans formstarkaste lag. Man har på sina 5 senaste matcher vunnit 4 av dom. Idag möter man ett riktigt svagt bortalag i Stjernen, som har 4/5 senaste bortamatcher förlorade och den ända matchen man vann var mot jumbon Kongsvinger.

I head to head matcher mellan dessa lagen så har Manglerud gått segrande i 4/5 senaste matcherna. 2 av matcherna har dock avgjorts på övertid vilket påverkar mitt spel idag. Jag väljer att spela Manglerud vinst inklusive övertid eftersom det känns som chansen är väldigt stor att det går vägen.

Att hemmalaget vinner 2vägs ger 1.64 i odds och spelas på Betfinal. Nu när formen är tillbaka så fortsätter jag att lägga 10k och förväntar mig utdelning idag igen.

Speltips: Manglerud vinst (2 vägs)

Odds: 1.64

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: Betfinal (100% upp till 1000kr)

Jag önskar alla som tar rygg lycka till! Som vanligt, lägg inte mer pengar än kassan tillåter!

Tipsa om Speltips: Manglerud Stars – Stjernen (18/1) Norge; Get ligan till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades