Speltips: Manchester City – West Bromwich (31/1) England; Premier league

Tyvärr så blev gårdagens match mellan Rochdale och Wigan inställd pågrund av dålig plan. Dagen innan förlorade vi eftersom Reims missade straff i minut 41 och med vårt spel där vi behövde vinst i 1 halvlek så svider detta extra. I mina senaste 4 tips här på sidan har vi haft 3 straffmissar emot oss. Det gör ju inte att det hela svider mindre. Idag har jag hittat ett spel i Premier league mellan ett målrikt Manchester City och ett av ligans sämsta lag, West Bromwich.

Manchester City – West Bromwich

I dagens match så går jag nästan bara på statistiken och formen som City har visat detta året. Jag hittar inget direkt värde i att spela 1×2 i dagens match och inte i handikapp heller. Handikapp spelen ger alldeles för dåligt odds och därför har jag valt att spela på antal mål ikväll. I Manchester citys senaste 10 hemmamatcher så har bara 1 match spelats under 2.5 mål. 6 av dessa 10 matcherna så har det blivit över 3.5 mål och idag möter man ett av dom sämsta lagen i liga. West brom ligger sist i Premier league och har gjort 19 mål och släppt in 31, City ligger 1:a i ligan och har gjort 70 och släppt in 18. Idag tror jag att City kommer fortsätta pumpa in mål framåt.

Att City släpper in 1 mål är heller inte omöjligt, man gör det trots allt i 66.7% av sina hemmamatcher. Mål har man gjort i 100% av dom och ikväll tror jag det blir minst 3 av bara city.

Jag har valt att spela över 3.0 mål (Asian lines) ikväll eftersom det känns som det nästan är givet att vi får minst pengarna tillbaka. Allt annat hade förvånat mig grovt iallafall.

  • Speltips: Över 3.0 (Asian lines)
  • Odds: 1.68
  • Spelstopp: 21.00
  • Spelbolag: Unibet (Bonus: 200% upp till 1000 kr)

Tipsa om Speltips: Manchester City – West Bromwich (31/1) England; Premier league till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades