Lyckosamt tre steg och fina high roller vinster

Först vill vi börja med att gratulera allihop som har vunnit med tre steget. Men även de som följde med på resans gång och följt dessa speltips som våra rekare gett ut. Vi har under denna vecka haft en hel del nyheter som gått 5spades väg. Ett lyckat tre steg, High Roller vinst, En ny rekare och fantastiska medlemmar. Med detta inlägg vill vi på 5spades meddela att alla är välkomna att följa vår framgång och lycka.

Tre steg

Vi har under denna vecka haft ett tre steg som varit igång med vår fantastiska rekare Jimmy Österman. Han lyckades få alla följare att fylla sina plånböcker med en summa på 8.780 kr. Det var ett tre steg med SHL (Hockey). Den sista matchen var Färjestad – Karlskoga till över 4.5 mål i matchen.

Vi börjar alltid med att ta en bonus hos ett spelbolag på 100% upp till 1000 kr eller 2000 kr. Eftersom vi har flera bolag som ger generösa bonusar så erbjuder vi våra medlemmar att ta emot dessa bonusar. Vi erbjuder våra medlemmar att köra ett tre steg hos oss för att vi kan lyckas omsätta deras pengar. Vi kan ge en ordentlig boost i plånboken.

Steg 1.
Matchen mellan HV71 vs Frölunda och Jimmy valde att spela alternativet över 4.5 mål.
Det gav 1.62 gånger pengarna. Han satsa 2000 kr och vann 3250 kr.

Tre steg

Steg 2.
Matchen mellan Brynäs vs Frölunda och Jimmy valde än en gång att spela på över 4.5 mål. Då placerar man alltså allt man vann på första lappen och placerar hela den summan. 3250 kr blev 5281 kr.

Tre steg

 

Steg 3.
Matchen mellan Färjestad vs Karlskrona var ännu en match som Jimmy valde att spela sitt magiska spel på. Han placerade hela vinsten på 5281 kr på över 4.5 mål. Men här ser ni att det blev en liten förändring. Spelbolaget valde att inte acceptera hela insatsen och accepterade endast 4908 kr. Jimmy som är smart nog för att veta att det kommer bli en målrik match placerade resten av pengarna på över 5.0 mål istället. De pengar som blev över och inte accepterade på 4.5 alltså. Det medförde en vinst på ytterligare 706 kr.

speltips

Den sammanlagda summan för tre steget denna runda hamnade på 8780 kr.

Grattis alla som tog rygg på detta tre steg och välkomna igen till nästa.

5spades

Ny rekare på 5spades

Vi kan stolt presentera vår nya rekare Gabriel Akpinar till 5spades. Han har sedan tidigare varit en professionell spelare under flera år. Han har haft sin egna speltips grupp och försett sina följare med speltips och förslag från facebook och twitter. Hans första rek var Liverpool vs Manchester City och kunde därmed med ryggen fri sätta sitt första spel som en vinst. Det är vi tacksamma och glada för på 5spades.

Speltips från vår High Roller

Vi kan avsluta denna kvällen med en inlämnad och en vunnen lapp ifrån en av våra High Roller på 5spades. Han lämnade sitt speltips med spelbolaget Betfinal att Cadiz vs Cordoba skulle avslutas med att Cadiz gör fler än 1.5 mål. Han placerade en insats på 38.000 kr och han fick en vinst på 81.700 kr

 

Tipsa om Lyckosamt tre steg och fina high roller vinster till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades