Spelförslag: Luton Town vs Accrington Stanley 23/10 “Den satt vid 3 av 4 tillfällen förra säsongen”

MATCHEN:

Det blev ett sent avgörande igår innan vi fick ordning på resultatet,men 3-2 till 2.20 gånger pengarna satt fint och en fin bekräftelse på att man inte var helt ute och cyklade med analysen. Som jag även misstänkte så sänktes oddset men till er som hann med att rygga när oddset stod sig högt, Grattis till er.!

Vi håller oss kvar i Europa och kollar in en match som går i England ikväll. Avspark 20.45 på Kenilworth Road och den mellan Luton Town och Accrington Stanley. Ligans bästa hemmalag mot ligans bästa form. 1.79 gånger pengarna på att båda lagen gör mål och jag synar.

Luton Town på hemmaplan släpper in 70 procent av alla sina baklängesmål under den första halvleken medans Accrington Stanley gör mål i nästan 90 procent av alla sina bortamatcher. Den statistiken talar för att vi får se mål åt båda hållen även idag. Även historiskt sett talar för det då 3 av dom 4 senaste inbördes mötena har slutat med BLGM.

Det är 2 bra som ställs mot varandra, Accrington med bäst form för dagen på en fjärde plats. 7 vinster, 5 oavgjorda och 2 förluster mot Luton Town med 6 vinster,4 oavgjorda och 4 förluster. Luton är obsegrade hemma och har ännu inte förlorat där man har tagit 5 av sina segrar och kryssat 2. Accrington har en förlust på bortaplan.

Det gör att jag inte vågar spela en rak tvåa på Accrington, alternativet hade varit x2 till 2,35 men erfarenheten säger mig att man sällan ska spela på lag med så högt odds som 5.50 för en vinst eller 4.25 för ett kryss, Men att båda lagen gör mål känner jag mig mer säker på då denna matchen mycket väl kan sluta 1-1 eller 2-1 till Luton. Lycka till!

Tabell:

Intressant tabell där Accrington är det bästa laget av dessa 2 och har bäst form för dagen med 17 inspelade poäng på 8 matcher ,men det är Luton som är ligans bästa hemmalag även dom på 17 poäng. Offensivt har Luton Town gjort 21 mål mot Accringtons 18 men defensivt så har bortalaget släppt in 13 mål vilket är 5 mål färre än Luton Town.

Luton:

Luton Town har gjort mål i ALLA sina hemma matcher där nästan 70 procent av alla baklängesmålen har kommit under den första halvlek. Observera att man har gjort 2 mål eller fler i dom 5 senaste liga matcherna.

Accrington Stanley:

Accrington Stanley har gjort mål i 86 procent av alla sina borta matcher där nästan hälften av alla deras mål har kommit efter den 75e minuten

Inbördes möten:

3 av dom 4 inbördes mötena har slutat med att båda lagen gör mål, detta är 4 matcher tagna från förra säsongen.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Luton släpper in merparten av sina mål i första halvlek

✅ Blir sällan oavgjort mellan dessa 2 lagen.

⚠ Luton Town är ligans bästa hemmalag.

Speltips:  BLGM-JA

Odds: 1.76

Spelstopp: 20:45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

 

 

Tipsa om Spelförslag: Luton Town vs Accrington Stanley 23/10 “Den satt vid 3 av 4 tillfällen förra säsongen” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades