16:45
Speltips
UK Exeter 16.45 CET (15:45 GMT) 22 februari 2019

Love Lane does it again

Love Lane två vinster, senaste gångerna ut. Formen i år är 6-1-1 och hon är nu utvilad och redo att vinna igen. Annie MC står för motståndet och hon är en stabil platshäst. Men vi siktar på vinst och då är det Love Lane som gäller. Hon gillar att springa i täten utan att för den skull ta vind. Förväntar mig det scenariot även denna gång. Hästar som befinner sig i mitten/täten vinner 52% av gångerna på dagens bana och längd. Otestad på distansen vilket är den enda osäkerhetsfaktor vi har.

Tränaren H Oliver vinner eller platsar med sina hästar i 70%+ av fallen, de senaste 30 dagarna och är i storform just nu. Bra chans till vinst om längden passar Love Lane. 

 

Bank: (start) 50 Units: (live) 48 Units

Mitt spel: 1 Unit på Vinst

Rättad: -1 Unit

Story: Tätt lopp, där vår Queen, Love Lane, hade en relativt enkel resa. Men hon blev störd på slutet och kom 3a.

Tipsa om Love Lane does it again till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
5.5 Love Lane, Vinnare 1 U N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

22 februari 2019

MATCHTID: 16:45

Spel: Love Lane, Vinnare
Insats: 1 U

ODDS: 5.5

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades