Spelförslag: Lokomotiv Moskva vs Rubin Kazan 5/12 “Russia cup”

MATCHEN:

Gårdagen spelförslag satt till fina 2 gånger pengarna. Tidsskillnaden på 10 timmar mellan Sydney och Stockholm gjorde att jag faktiskt kunde följa andra halvlek till frukosten. Segern kändes mer som ett plåster på såret efter 7 dagar med stolpe ut än själva segern i sig. Förhoppningsvis finns en möjlighet att röra om skeden i kaffet en gång till idag till samma fina odds som igår dessutom. Kaffet i Sydney har aldrig smakat bättre i såfall.

Jag har kollat in en rysk cup match idag och den mellan Lokomotiv Moskva och Rubin Kazan och likt den franska matchen igår så tycker jag att allt ligger i händerna på Lokomotiv Moskva. Man har inbördes statistiken på sin sida, man har bara förlorat 1 match hemma i år samt att Rubin Kazan saknar flera tongivande spelare inför den här cup matchen. Om man ska gå på dom 5 senaste inbördes mötena på  RZD Arena så har Moskva vunnit 4 av dom 5 senaste matcherna mot Rubin Kazan. Lägg där till att Kazan är ännu utan seger i sitt bortaspel efter 7 spelade omgångar.

Jag lägger till lite mer info om denna matchen och synar en rak hemma seger på Lokomotiv Moskva till 2 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt Spreadsheet: el torojulkalendern:

Lokomotiv Moskva:

Lokomotiv Moskva är ett bra hemmalag och har bara förlorat 1 gång i ligan denna säsongen. Deras rad hemma skrivs till 4-2-1 med målskillnaden 11/6. Man är tillsammans med FC Krosnader laget som har bäst form för dagen och har tagit 16 poäng på sina 8 senaste matcher. Rubin Kazan har tagit 11 på sina 8. Man har spelat ihop 14 av totalt 25 poäng hemma och är både offensivt och defensivt bättre än Kazan.

Rubin Kazan:

Om man ska gå på ligaspelet och i bortaspelet för Rubin Kazan så har man ännu inte lyckats vinna efter 7 spelade omgångar. Man har kryssat 6 gånger och förlorat 1. Målskillnaden i deras bortaspel är 6/7 och med det släpper man in 1 mål i snitt per match.

INBÖRDES MÖTEN:
Lokomotiv Moskva har vunnit 4 av dom 5 senaste hemma möterna mot Rubin Kazan

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ett  hemmalag med raden 4-2-1 mot ett bortalag som ännu inte har vunnit på bortaplan

✅  Inbördes statistiken

⚠ Ser inga nackdelar i detta spelet

Speltips: Lokomotiv Moskva

Odds: 2.00

Spelstopp: 17.30

Spelbolag:10bet

Tipsa om Spelförslag: Lokomotiv Moskva vs Rubin Kazan 5/12 “Russia cup” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades