Spelförslag: Lokomotiv Moskva vs Rubin Kazan 5/12 “Russia cup”

MATCHEN:

Gårdagen spelförslag satt till fina 2 gånger pengarna. Tidsskillnaden på 10 timmar mellan Sydney och Stockholm gjorde att jag faktiskt kunde följa andra halvlek till frukosten. Segern kändes mer som ett plåster på såret efter 7 dagar med stolpe ut än själva segern i sig. Förhoppningsvis finns en möjlighet att röra om skeden i kaffet en gång till idag till samma fina odds som igår dessutom. Kaffet i Sydney har aldrig smakat bättre i såfall.

Jag har kollat in en rysk cup match idag och den mellan Lokomotiv Moskva och Rubin Kazan och likt den franska matchen igår så tycker jag att allt ligger i händerna på Lokomotiv Moskva. Man har inbördes statistiken på sin sida, man har bara förlorat 1 match hemma i år samt att Rubin Kazan saknar flera tongivande spelare inför den här cup matchen. Om man ska gå på dom 5 senaste inbördes mötena på  RZD Arena så har Moskva vunnit 4 av dom 5 senaste matcherna mot Rubin Kazan. Lägg där till att Kazan är ännu utan seger i sitt bortaspel efter 7 spelade omgångar.

Jag lägger till lite mer info om denna matchen och synar en rak hemma seger på Lokomotiv Moskva till 2 gånger pengarna. Lycka till!

Mitt Spreadsheet: el torojulkalendern:

Lokomotiv Moskva:

Lokomotiv Moskva är ett bra hemmalag och har bara förlorat 1 gång i ligan denna säsongen. Deras rad hemma skrivs till 4-2-1 med målskillnaden 11/6. Man är tillsammans med FC Krosnader laget som har bäst form för dagen och har tagit 16 poäng på sina 8 senaste matcher. Rubin Kazan har tagit 11 på sina 8. Man har spelat ihop 14 av totalt 25 poäng hemma och är både offensivt och defensivt bättre än Kazan.

Rubin Kazan:

Om man ska gå på ligaspelet och i bortaspelet för Rubin Kazan så har man ännu inte lyckats vinna efter 7 spelade omgångar. Man har kryssat 6 gånger och förlorat 1. Målskillnaden i deras bortaspel är 6/7 och med det släpper man in 1 mål i snitt per match.

INBÖRDES MÖTEN:
Lokomotiv Moskva har vunnit 4 av dom 5 senaste hemma möterna mot Rubin Kazan

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ett  hemmalag med raden 4-2-1 mot ett bortalag som ännu inte har vunnit på bortaplan

✅  Inbördes statistiken

⚠ Ser inga nackdelar i detta spelet

Speltips: Lokomotiv Moskva

Odds: 2.00

Spelstopp: 17.30

Spelbolag:10bet

3 tankar om “Spelförslag: Lokomotiv Moskva vs Rubin Kazan 5/12 “Russia cup”

 1. Mats says:

  Mycket bra.
  Missade din 1a rek på Sochaux, illa, men nu ska jag ha jackena öppna å kolla in här så att man kan få lite julpengar som julklapp..

  Btw, vid vilken tid brukar du lägga upp?

  • Kenny says:

   Hej Mats, äntligen har vinden vänd. Hoppas att det håller i sig bara. Varit lite motigt en vecka nu. 🙂 Jag är i Sydney just nu men försöker att få upp spelet till 09.00 svensk tid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.