Livespel: Första livespelare på twitch, live hos 5spades

Nu tar vi ett ordentligt kliv in i framtiden! Vi kan stolt presentera vår livespelare Sebastian som kommer vara vårt ansikte utåt. Vi vill även passa på att välkomna alla tittare att följa oss på Twitch – Klicka här för att komma till kanalen. @5spades – Vi har förberett oss och vi hoppas att ni följer med och passar på att bli en del av historien. Livespel är något vi alla har längtat efter på 5spades. Men att få det på riktigt LIVE! är bara en dröm som gått i uppfyllelse.

Första livespelaren på twitch

För första gången kan vi nu stolt presentera Twitch som ett verktyg för oss. Vi har tagit det första steget in i framtiden. Vår livespelare Sebastian som är en av de vassare livespelarna kommer ta er till nya höjder och det kommer inkasseras en hel del pengar. Vi kommer med spänning se hur folk kommer hoppa och skutta av glädje. Vi har testat live sessioner. Live med Twitch är något som kommer ge stora rubriker och vi kan bara omfamna framtiden.

 

Nu går vi Live!

Nu är det äntligen dags. All förberedelse har gett resultat och vi kan nu sändas Live över planeten för alla intresserade. Det är helt gratis och vi rekommenderar att ni skapar ett Twitch konto för att enklare följa och prenumerera på kanalen och få notifikation på varje gång 5spades kör en livesändning. Missa inga matcher!

Lördagen den 20 Januari är den stora dagen och vi hoppas ni är förberedda tills dess. För att vara extra förberedda så ber vi er att följa dessa två steg:

  • Skapa konto på 10Bet
  • Skapa användare på Twitch för att enklare få notifikationer på livesändningar

Vem är Sebastian?

Sebastian som är ansiktet utåt för 5spades kommer få äran att presentera Livespel med Twitch. Hans första spel kommer vara med spelbolaget 10Bet. Så för er som vill följa hans spel och hans speltips kan registrera er med det unika erbjudandet som endast gäller 5spades.

Skapa ett konto på 10Bet härifrån för bästa erbjudande:

Live10Bet 100% insättningsbonus upp till 2000 kr – Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Följ twitch kanalen 5spades här:

Twitch 5spades kanal kan följas via den här länken. – Klicka här för att komma till kanalen

 

Tipsa om Livespel: Första livespelare på twitch, live hos 5spades till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades