Spelförslag: Leganés vs Real Sociedad 24/8 “Likvärdigt hemmaspel”

MATCHEN:

Dagens spelförslag är hämtad från utkanten av Madrid där hemmalaget Leganés idag tar emot Real Sociedad hemma på Estadio Municipal de Butarque. 11400 fans vet att man står som underdog i den här matchen precis som man gjorde i den svåra bortamatchen mot Athletic Bilbao där man faktiskt var minuter ifrån att få med sig 1 poäng men föll med ett olyckligt mål på övertid och det lilla laget från Leganés fick till slut se sig besegrade med 2-1.

Premiär nerverna är troligtvis inte borta helt då man ikväll ska spela sin första hemma match för säsongen och vill antagligen börja den på sätt som man avslutade förra säsongens liga match genom att vinna.

En rad intressanta aspekter jag kollat upp till den här matchen är bland annat att Leganés var inte myckte bättre än Real Sociedad förra säsongen och man spelade ungefär likvärdig fotboll, hemma som borta.  Leganès slutade på en 17e plats med 43 poäng och hade god marginal ner till nerflyttade Deportivo La Coruna med sina 29 poäng. Real Sociedad slutade på en tolfte plats med 49 poäng och hade 2 segrar mer än Leganès. 

En av dessa 2 segrar var just mot hemmalaget när man vann hemma  med 3-2 efter att först ha förlorat borta mot Leganès med 1-0 några månader tidigare. En seger som säkert kan diskuteras då matchens 3-2 mål avgjordes på en straff.

Båda lagen har möts fyra gånger och man står på en varsin hemmaseger förra säsongen. Raden mellan dessa 2 lagen är W2 D1 L1. Ett litet “övertag” till Sociedad med 2 segrar men annars 2 jämnlika lag.

Finns ingen säkerhet med en halvgardering i nån match, det visade både Gillingham och Preston här om dagen. Men hemmaplan för Leganès som vann  47 procent av alla sina hemma matcher  och har 1/1 i inbördes möten från förra säsongen gör att jag spelar 1X till 1.60 på Unibet. Detta då även Real Sociedad bara vann 4 matcher på hela säsongen i sitt bortaspel. Sätter ett utgångstips på 1-0 1-1. Lycka till!

Mitt spreadsheet:

Leganès:

En okej försäsong av Leganès och en olycklig premiär förlust med en Bilbao vinst på stopptid. Tycker att man denna raden ska man ses med en bra chans att få med sig en poäng idag.

Real Sociedad:

Real Sociedad har hunnit med en hel del tränings matcher under försäsongen och följde upp 4 raka förluster med 1-1 borta mot Freiburg och fick en bra start på säsongen när Juanmi avgjorde borta mot Villareal med 2-1 till 3.40 gånger pengarna. En liten skräll i sig då Villareal vunnit 4 av dom 7 senaste mötena och kryssat 2 av dom.

Inbördes möten:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Varsin seger på hemmplan i mötena från förra säsongen

✅ Förra säsongen hade Real Sociedad borta statistiken W4D4L11

⚠ 4 dagars återupphämtning för Leganès efter förlust matchen mot Bilbao

Speltips: Leganès eller oavgjort

Odds: 1.60

Spelstopp: 22.15

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Leganés vs Real Sociedad 24/8 “Likvärdigt hemmaspel” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades