Spelförslag: Leeds United vs Middlesbrough 31/8 “Bästa säsongstarten på 14 år”

MATCHEN:

Vi seglar västerut och slår oss ner utanför Elland Road där dagens spelförlag hämtas hem från en toppmatch i  The championsship och vi söker  en snabb revanch efter gårdagens 2-2 resultat från Tjeckien. En stark upphämtning av hemmalaget att hämta upp 0-2 till 2-2.Men matchen var närmare 5-2 än 2-2 med ett hemmalag som hade 15-4 i skott på mål. Nu blev det dock pengarna tillbaka vilket känns bättre än att gå minus 10.000kr.

Mitt Spreadsheet har börjat bra denna perioden och jag står på 5 vinster, 1 förlust och en Push. +20.000kr vilket gör att jag kan förlora 2 gånger och gå ner på 0 igen. Alternativt jobba vidare på min nya spelide och plussa vidare på seger raden om allt vill sig väl. Valet är såklart enkelt,

Jag tror att matchen mellan  Leeds och Middlesbrough blir en jämn tillställning av tabellen att döma då båda lagen har börjat säsongen som obesegrade och har efter 5 omgångar. 4 vinster och 1 oavgjord match vardera.

Det ända som skiljer som lagen åt är målskillnaden. Leeds på 14/4, Middlesbrough 9/2. Middlesbrough har dessutom hållit nollan i 4 av sina 5 matcher och har bara släppt in mål i säsongspremiären borta mot Millwall.

En match som slutade 2-2 där man visade klass av att hämta upp ett 0-2 underläge till att, med tur kvittera till 2-2 i den 7e övertids minuten. Alltid ett ifrågasättande vad en domare hittar alla dessa minuter. Men 2-2 blev det och följdes upp med 4 raka vinster.

Leeds åkte ur cupen i veckan i en 2-0 förlust mot Preston men har likt Middlesbrough börjat  sin säsong  lika bra. 2 av 2 segrar på hemmaplan, 2 av 3 på bortaplan och man har en liten fördel i antal segrar på hemmaplan mot Middlesbrough genom åren.

 Dessa 2 lagen möttes på Riverside Stadium i våras där Middlesbrough vann hemma med 3-0 där man även har raden W2D2L1 på dom 5 senaste mötena mot Leeds.

Det är som sagt ett toppmöte i The championsship och oddsen är höga, oavsett om det är för en hemmaseger eller bortavinst. Jag garderar med x:et och höjer upp oddset till att spela x2 till 1.66 ifall Middlesbrough återigen håller sin nolla intakt. Om man inte gör det så sätter jag ett utgångstips på 1-1, 2-2 i den här matchen Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Leeds United:

Middlesbrough:

Inbördes möten:

Dom 4 senaste mötena mellan Leeds och Middlesbrough har slutat med raden W2D1L1 till Middlesbroughs fördel

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Middlesbrough har hållit nollan i 4 raka liga matcher

✅  Middlesbrough gör sin bästa säsongstart på 14 år med W4D1 efter 5 omgångar.

⚠ Leeds har ett liten psykologiskt övertag hemma på Elland Road

Speltips: Middlesbrough eller oavgjort

Odds: 1.66

Spelstopp: 20.45

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Leeds United vs Middlesbrough 31/8 “Bästa säsongstarten på 14 år” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades