Spelförslag: Le Mans vs Tours 13/9 “Derbykänsla till 1.73”

MATCHEN:

Vi lämnar kvar cykeln i den Berlinska förorten och rullar vidare ner i Europa för nya utmaningar. En viss “derbykänsla” infinner sig när vi hämtar hem dagens spelförslag från europaväg 28 (autoroth) och sträckan mellan Le Mans och Tours. Trots att det skiljer sig 1 timmes körning mellan dom båda städerna så tror jag att man ser detta lite som ett derby.

Det är 2 lag som har öppnat oerhört starkt i inledelsen. Hemmalaget Le Mans med 3 vinster, 3 oavgjorda och 0 förluster, mot Tours med 2 vinster, 4 oavgjorda och 0 förluster. I min värld låter detta som en kryss match rakt av. Och skulle jag välja sida så hade jag lagt en slant på Tours. Tours har nämligen vunnit 4 av dom 5 senaste inbördes mötena mot Le Mans och man vann dessutom en vänskapsmatch den 18e Juli med 1-0.

Generellt sätt så bjuder inte Tours på några målglada tillställningar. Sett till dom 5 senaste borta matcherna så har laget  0-0, 1-0,1-0.0-0 och 1-0 på resultat tavlan. Det är ju en ren indikation på att man väljer att parkera hela bussen innanför straffområdet och istället satsar på kontringar.

Le Mans är lite bättre med den statistiken hemma. 2-1, 1-1,2-2 0-1 och 3-0.

Denna matchen är i mina ögon sett en lurig match. Le Mans tog sig upp upp från Championnat National 2 genom att spela en bländade fotboll i 30 omgångar. 18 vinster, 6 oavgjorda och 6 förluster. 59/27 i målskillnad med nästan 2 mål framåt i snitt.

Å andra sidan, så kommer “ett bättre lag” på besök idag som åkte ur Ligue 2 efter bedrövliga 23 poäng på 38 matcher. 5 vinster på hela säsongen och otroliga 34/68 i målskillnad. Det var inte Tours säsong med andra ord.

Nu möts dessa 2 lagen i mitten av dessa 2 ligor. Le mans med 10/7 i målskillnad, Tours med 4/2. Läser du det jag nyss skrev så läste du rätt. Tours har alltså bara släppt in 2 mål på 6 matcher.

I min värld så finns det flera spel alternativ i den här matchen. Under 2,5 mål till 1.56, oavgjort i halvtid till 2.02. Jag väljer inget av det. Jag lägger dagens spelförslag på x2 till 1.73 gånger pengarna idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet 10.000 på 30 dagar.

Tabell:

Notera att Tours tar flertalet av sina poäng i bortaspelet än vad man gör hemma. 7 poäng på 3 matcher jämfört med 3 poäng på 3 hemma matcher.

Le Mans:

Tours:

Inbördes möten:

Ett inbördes möte 2018. En träningsmatch som Tours vann med 1-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Lagen kommer från 2 helt olika divisoner

✅ Tours och Le mans har totalt kryssat 7 av 12 liga matcher

⚠ Tours har misslyckats med att vinna dom 3 senaste matcherna

Speltips: Tours eller oavgjort

Odds: 1.73

Spelstopp: 20.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Le Mans vs Tours 13/9 “Derbykänsla till 1.73” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades