Lågodds-dubbel i Spanien. 2018-09-17.


Måndagens speltips från mig, kommer från La liga och Segunda Division. Här har jag hittat två fina spel jag kommer köra som en dubbel. Kommer bli en kort och enkel rek då jag har väldigt mycket för mig idag men ändå vill få ut spelet till er. Det är formsvaga Girona som tar mot Formstarka Celta Vigo. 
Här tror jag på en underhållande match med fördel Celta Vigo, går mycket på lagens form här efter dom första omgångarna. Match två blir mellan hemmastarka Albacete mot ett piskat Cadiz som inte vill tappa mer poäng nu i början. Tror på en målrik match här och jag har hittat ett otroligt fint spelvärde i över 1,5 mål.

Speltips:

Detta är omgång fyra samt fem från dessa två spanska ligor, så det är tidigt på säsongen och man har inte allt för mycket att gå på. Men tycker mig ha hittat en riktigt fin dubbel här. I match ett så ställs obesegrade Albacete på plats 6 mot  Cardiz på plats 13. Tror på en målrik match med minst 2 mål. Match två är från tredje omgången i La liga, obesegrade Celta Vigo ska testa vingarna på bortaplan  för andra gången mot lite svagare Girona.  

Jag väljer att köra en dubbel, på två lågodds-spel. Kommer fortsätta köra på Comeon där dom erbjuder riktigt generösa odds, speciellt på detta spelet. Match ett, Albacete-Cardiz, över 1,5 mål i matchen, odds 1,64. Match två, Girona-Celta Vigo, X2, odds 1,55. Totala oddset landar alltså på 2,52.

 

Match 1.

Albacete ligger på en stabil sjätteplats efter fyra spelade omgångar. Man ligger på två vinster och två oavgjorda,  än så länge obesegrade med en målskillnad på 7-3. Man har gått över linan 1,5 mål i alla sina matcher denna säsong. Man trivs på hemmaplan och jag tror hemmalaget får in minst två bollar här!

Cardiz har börjat lite trögare om man frågar deras fans, som förväntat sig mer. Dom ligger på en 13:e plats efter 1-2-1 och med en målskillnad på 3-3. Dom har press från sig från fans och ledning, tror dom krigar in en boll ikväll!

Utgångstips 2-1, 1-1.

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅  Albacete har spelat över 1,5 i 4/4 ligamatcher sedan starten. 

✅  Dom två senaste inbördesmötena som är relevanta tidsmässigt har gått över linan  . 

✅  Alacete är hemmastarka, samt att man gjort mål i alla sina matcher denna säsong. . 

✅  Cardiz har stor press på sig att prestera, dom kommer göra allt för att kriga in en boll.

⚠️ Det som talar mot spelet, Cardiz har gått under linan 1,5 i två av sina matcher. Det är tidigt i säsongen, man har inte mycket att gå på och allt kan hända. 

Match 2.

I  match nummer två så har vi Celta Vigo som ska spela sin andra bortamatchen för säsongen. Dom har inlett starkt, 2-1-0, och där måste tilläggas att en av vinsterna var  mot Ath Madrid med 2-0! Tycker det ser mycket bra ut, Celta Vigo har ett bra lag som både kan anfalla och försvara. Man ligger på en målskillnad 5-2. 

Girona har inte börjat säsongen allt för bra, man ligger på 1-1-1, där förlusten på hemmaplan mot Real Madrid kanske är den som lagt tydligast spår. Man förlorar med 1-4 och blir totalt utspelade av ett dominant Madrid. Man har endast lyckats göra två mål på tre matcher och man har en målskillnad på 2-4.

Jag tror helt enkelt Celta Vigos form mot svaga Girona kommer bli för mycket. Utgångs tips 1-2, 0-2.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅  Celta Vigo är obesegrade efter tre matcher och har ett spel som ser bra och starkt ut! 

✅  Girona har svårt att göra mål och försvarsspelet ser inte allt för hett ut. 

⚠️ Det som talar mot spelet,det är tidigt på säsongen.

 

 

  • Speltips:  Albacete-Cardiz, över 1,5 mål i matchen. Girona-Celta Vigo, X2.

  • Odds: 1.64 & 1.55

  • Spelstopp: 20.00

  • Spelbolag:
    Comeon

  • Insatts: 1000kr

 

 

 

 

   

Tipsa om Lågodds-dubbel i Spanien. 2018-09-17. till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades