La Liga, 2018-10-19, Real Madrid-Levante, 13.00.

 


Efter att ha inte börjat allt för bra här, så hände det även lite saker i mitt liv som pausade saker för mig. Inget jag tänker gå in mer på förutom att ibland blir inte livet som man tänkt sig, precis som med “säkra” matcher, alltid något oväntat som händer. Kupongen jag lovade er för er som har ryggat mig, den kommer på denna CL och EL omgång istället.

Speltips:

Mitt spel på lördag blir ett spelval som jag vet många drar sig för att spela. Dock tycker jag det finns ett fint värde i oddset, och för mig är det mer än mycket spelbart. Real Madrid som länge har varit ett av mina favoritlag, tar mot Levante. Det är ett Real som efter Ronaldos försvinnande har haft svårt att hitta målet. Man ligger endast på en fjärdeplats efter 8 spelade matcher och har endast gjort 12 mål framåt, då ska tilläggas att 8 av målen gjordes i två av matcherna. Där skon klämmer och det som grundar sig till mitt spelval, Real har inte gjort mål på sina fyra senaste matcher!! Jag tror matchen imorgon kommer domineras av Real men där dom kommer ha svårt att göra mål. Utgångs tips  blir 1-0, 1-1.

 

Så mitt spel blir underspel, under 3,5 mål i matchen.

Odds, 2,25.

Real Madrid

Madrid är ett av mina favoritlag, dom har gett mig mycket klirr i kassan, speciellt i CL och under Ronaldos tid. Det var många frågetecken när Ronaldo lämnad, men det såg dock bra ut i början där Bale och Asensio steppade upp. Man öppnade ligan riktigt starkt och började med tre vinster där man låg på en målskillnad på otroliga 10-2 efter endast tre matcher. Det var nog fler än jag som tänkte, shit Real kommer nog bli farliga i år. Men dom fem kommande matcher så gör man endast två mål medan man släpper in fem mål. Man förlorar två, kryssar två och lyckas endast vinna en. Så ja formen är inte den bästa just nu, och spöket att dom inte gjort mål på fyra matcher lär spöka i deras huvuden.

Levante

Levante Ligger i mitten av La Liga, dom har börjat säsongen helt okej och har lyckats ta med sig poäng som folk inte hade förväntat sig. Det som jag tycker utmärker dom är att dom har gjort mål i alla sina åtta matcher, så det verkar som man har något bra på g. Trotts man har lyckats få mål framåt i alla sina matcher är jag tveksam om man kommer gå lika hårt framåt i denna. Känns som dom kommer va nöjda med att få med sig poäng hem, och kanske dom har någon tanke med att utnyttja Real’s måltorka.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅  Real Madrid har inte lyckats göra mål i fyra raka matcher, vilket tyder på att något inte står rätt till. 

✅  Inbördes möten, vårt spel under 3,5 mål har suttit i 3/5 senaste mötena. 

✅  Levante har börjat bättre än förväntat och kommer nog gå in i denna match med inställningen att dom kan få med sig poäng. 

⚠️ Det som talar mot spelet. Real Madrid har en sinnessjuk trupp. En bra dag där allt klaffar kan det bli fem mål utan några konstigheter. Bale, Asensio och Benzema är spelare som alla egentligen vet hur man ska göra mål. En tidsfråga innan det släpper, men jag tror inte det blir imorgon.

 

  • Speltips:  Under 3,5 mål i matchen.

  • Odds: 2,3

  • Spelstopp: 13.00

  • Spelbolag: https://5spades.com/RoyRichie-sport

  • Insatts: 1000kr

 

 

 

 

   

Tipsa om La Liga, 2018-10-19, Real Madrid-Levante, 13.00. till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades