Klubi-04 vs Mikkelin Finsk fotboll 18/6

Speltips: Hemmalaget gör mål i båda hl

Odds: 1.82

Spelstopp: 14.00

Spelbolag: LeoVegas 

Tabell 2an hemma mot tabell 5an, på pappret en jämn match kanske men här skiljer det en ocean i den sista offensiva tredjedelen. Hemmalaget har en målform på hemmaplan som får Barcelona att snegla avundsjukt. 

7 matcher och 27-5 i målskillnad, bara på hemmaplan har de 19-1 på 4 matcher med raden 6-0, 7-0, 1-1, 5-0.  Och då va 6-0 mot serieledarna och 7-0 mot serie 4an 😂

Tabell 5an är inte ett dåligt lag men på bortaplan får de inte spelet att funka, 4 matcher och 4p bara, med målskillnad 2-6. 

Trots att Klubi-04 har gjort ÖVERLÄGSET mest mål i ligan så har de inte en skyttekung i laget, utan målen fördelas på hela offensiven vilket är imponerande och bra för detta spel. De hotar från alla håll och kanter alltså. De har däremot 9 spelare i topp 16 när vi kollar skyttetabellen. Galet !!! 

Lagen har inte mötts på flera år så inbördes möten är svårt att sia om. Men de 3 senaste har slutat 4-0,3-1,5-0 till Klubi-04. 

Lycka till alla som ryggar 👊👊👊


Tipsa om Klubi-04 vs Mikkelin Finsk fotboll 18/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades