Kawasaki F – Urawa Fotboll Japan J-League 5/7

Speltips: Asian 0 Kawasaki F. (Förklaring längre ner)

Odds: 2.10

Spelstopp: 12.00

Spelbolag: 10Bet

Speltipsen = Hemmalaget ska vinna matchen, blir det X så får man insatsen tillbaka. Kan endast förlora pengarna om bortalaget vinner.

Här har vi tabell 6an hemma mot tabell 8an. 
Vi har hemmalaget Kawasaki i KALAS form på hemmaplan och ett bortalag Urawa i KATASTROF form på bortaplan, jag kan verkligen inte förstå detta höga odds när vi dessutom får en försäkring på Xet. 

Form:
Hemmalaget Kawasaki har spelat 12 hemmamatcher detta kalenderår och har INGEN förlust och just nu 6 raka vinster med endast 1 mål insläppt på dessa 6 senaste.
Bortalaget Urawa har spelat 13 bortamatcher detta kalenderår och har raden 4-1-8 med 5/6 förluster på slutet.

Kawasaki har 4-3-0 och målskillnad 15-5 på 7 hemmamatcher i ligan.
Urawa har 3-1-4 och målskillnad 14-10 på 8 bortamatcher i ligan.

Detta kan absolut bli en jämn match men det är sån enorm formmässig klass skillnad just nu på lagen att hemmalaget ska vara klar favorit i denna match, får jag insatsen tillbaka på X tvekar jag inte en sekund ! 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Kawasaki F – Urawa Fotboll Japan J-League 5/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades