KA Akureyri vs AI Akranes Fotboll Island 14/6

Speltips: Över 3.0 asian

Odds: 1.80

Spelstopp: 21:15

Spelbolag: LeoVegas

Ojoj, ojojojoj, ojojojojojoj vad har vi hittat häääääär ?!?!
Jag som älskar statistik får ett litet pirr i kistan här, och det går inte över heller haha.. 

Vi skippar förspelet och hoppar in direkt i statistiken !

Det är tabell 4an hemma mot tabell 11an. (12 lag i serien)
Hemmalaget har raden 3-2-1 efter 6 matcher och målskillnaden 14-8. Snitt på över 2-1 i varje match. 
Bortalaget har raden 1-0-5 efter 6 matcher och målskillnad 13-17. Snitt på över 2-2.5 i varje match.
Lägg märke till fenomenet att bortalaget är NÄST SIST i tabellen trots att de snittar 2 mål framåt varje match, då har man inget bra försvar direkt……….. Och detta ska vi utnyttja att bolagen missat innan oddset rasar.

Vi ska titta lite närmare på deras resultat i ligan:

Hemmalagets 6 matcher har slutat 4-1, 2-2, 1-2, 2-0, 2-2, 3-1. Ni ser att 5/6 har blivit minst 3 mål i. 4/6 över 3.5 mål. 
Bortalagets    6 matcher har slutat 2-3, 4-1, 2-3, 1-2, 2-4, 2-4. Ni ser att 6/6 har blivit minst 3 mål i. 5/6 över 3.5 mål.

Vi räknar lite % på våra chanser om lagens form håller i sig till denna match:

12 matcher, 1/12 under 3 mål, 2/12 exakt 3 mål, 9/12 över 3.5 mål.

Detta ger oss 8% chans till förlust, 17% till insatsen tillbaka och 75% chans till pengaregn !

Jag vet inte hur ni resonerar man om jag inte fläskar in degen på såna här odds så kan jag lägga ner bettingkarriären, detta är ett galet odds på 2 målrika lag !!! 

Tyvärr har lagen inte möts i ligaspelet på 3 år så den faktan är ganska värdelös, men vill ni veta så slutade dom senaste 2-2, 4-2, 5-0, 4-1, 5-1. Det är några år tillbaka men historiskt sett är det målfester när de möts. 

För den som vill panta huset o spela så finns över 2.5 mål till 1.51.

Lycka till alla som ryggar !

Tipsa om KA Akureyri vs AI Akranes Fotboll Island 14/6 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades